☀ Sommerudsalget er i gang. Spar op til 50 % på tusindvis af udsalgsvarer HER ☀

K2 til mænd

2 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Mænd
Viser 2 af 2 produkter

K2 Sports er en amerikansk virksomhed, der er førende inden for produktion af rulleskøjter til alt fra fitness, speedskating til aggressiv-skating.

K2 Sports blev i særdeleshed kendt for at stå bag inline trenden, der brød ud i midten af 90’erne.

K2 Sports er konstant nytænkende og udvikler produkter, hvor både kvalitet og teknologi er i top. Et eksempel herpå er ECO-serien under sloganet ”Save the planet, one skate at a time” fra 2009, hvor K2 Sports lancerede den første serie af rulleskøjter, hvor der var sat fokus på miljømæssig bæredygtighed. En stor del af skøjten er lavet af plastikmaterialet PET, der ved forbrænding nedbrydes til CO2 og vand. Klingen er lavet af bambus og indpakningen af genbrugsmaterialer.

K2 Sports revolutionerede skisporten

Firmaet blev grundlagt i 1961 af brødrene Bill og Don Kirschner, der fik skabt en sund og succesfuld virksomhed ved at være blandt pionererne inden for glasfiberski, som var de første letvægtski på markedet. Med tiden kom flere produkter til og i dag er K2 Sports blandt de førende inden for både ski- og cykelsport samt rulleskøjter og sportsudstyr til forskellige former for ekstremsport.

Hos SPORT 24 glæder vi os over at kunne tilbyde dig lækre K2 rulleskøjter af høj kvalitet.