Spar 20% på ALT* i HELE webshoppen | *Tilbuddet gælder til og med mandag d. 1/6 og gælder ikke medlemsvarer, FUSION, elektronik og gavekort.

Mest populære produkter

 1. 60%
  Endurance Protech Knee Compression
  Endurance Endurance Protech Knee Compression
  120 DKK 60 DKK
  SPAR20 48 DKK
 2. 60%
  Endurance Protech Neopren Knee Support
  Endurance Endurance Protech Neopren Knee Support
  200 DKK 100 DKK
  SPAR20 80 DKK
 3. 60%
  Endurance Protech Neopren Open Knee Support
  Endurance Endurance Protech Neopren Open Knee Support
  200 DKK 100 DKK
  SPAR20 80 DKK
 4. 20%
  Select 6200 Knæbind
  Select Select 6200 Knæbind
  200 DKK
  SPAR20 160 DKK
 5. 20%
  Select 6207 Springerknæ Knæbind
  Select Select 6207 Springerknæ Knæbind
  250 DKK
  SPAR20 200 DKK
 6. 20%
  Select Elastik Knæbind m/hul
  Select Select Elastik Knæbind m/hul
  120 DKK
  SPAR20 96 DKK

Knæbind til mænd

(7 produkter)

Hold kroppen i gang med knæbind til herrer

Når du bevæger dig, holder du kroppen sund. Der kan dog være nogle af os, som mærker til småskader, som gør det svært for os at dyrke motion. SPORT 24 kan hjælpe med at komme problemet til undsætning. Vi tilbyder et bredt udvalg af knæbind til mænd. I blandt andet fodbold og håndbold kan du komme ud for pludselige vendinger, som kan belaste dit knæ og føre til overbelastning. Med dette udstyr kan du støtte knæet og holde det varmt, og det er med til at reducere smerter. Døjer du med, at knæet ikke sidder så stabilt, kan du også få knæbind med skinner, der holder knæet i den korrekte stilling.

Find dit knæbind til mænd

Hos SPORT 24 finder du forskellige knæbind til herrer. De varierer i egenskaber og detaljer. Hvad du skal holde øje med, er, hvilke smerter du har i knæet, eller hvilken slags sport du dyrker, og hvordan dit knæ er udsat.

Nogle knæbind til herrer har: 

 • Hul, med plads til knæet 
 • Velcrobånd til at holde bindet fast 
 • Svedtransporterende materialer

Hos SPORT 24 kan du altså finde en model, der passer til det rette formål. Hvis du har smerter i knæet nu, er det bare med at få fundet det rette knæbind.

Find fordele til sport

Når du dyrker sport, kan et knæbind være med til at give dig en fordel. Det er desuden ofte lavet af svedtransporterende materialer, sådan at du undgår ubehag, hvis du har det på, når du dyrker sport.

Fordelen ved knæbind til herrer, kan være: 

 • Beskyttelse mod slag 
 • Beskyttelse mod stød, der påvirker knæet 
 • Beskyttelse af led og sener

Det kan derfor være med til at give dig den fordel, som du mangler, når du spiller fodbold, håndbold eller noget helt tredje.

Find den rigtige

Vores sundhed er ikke for sjov. Derfor skal du også finde det rigtige knæbind til herrer. Det må ikke irritere, når du bruger knæet. De skal være en støtte til dit knæ, og på den måde være med til at forbedre knæets tilstand. Hvis du får købt et produkt, der ikke passer dig, så skal du komme ind til os i SPORT 24. Vi står klar til at hjælpe dig i en af vores fysiske butikker, og vi bytter gerne dit knæbind til herrer.