adidas Predator – en revolutionerende støvle

Der findes rigtig mange fodboldstøvler, der alle kan pryde sig af fede features og en perlerække af stjerner, der bruger dem til dagligt. Men der er også de støvler, som er lige en tand over de andre – og på denne plads kan man finde adidas Predator. En støvle, der er blevet kendt for det aggressive design og den høje kvalitet.

adidas Predator kombinerer arv med nyskabende design

Der er ingen tvivl. Når du for første gang ifører dig et par adidas Predator fodboldstøvler, så kan du med det samme mærke historiens vingesus, når over 20 års forskning og produktion bliver til én støvle. adidas Predator er blandt fodboldstøvlernes konger. En legende på banen, hvor nu pensionerede spillere som David Beckham og Zinedine Zidane rykkede rundt med forsvarsspillere, som var de marionetter. Alt sammen med et par adidas Predator fodboldstøvler på fødderne.

Fokus på stabilitet og pasform

adidas Predator er udviklet med stabilitet for øje. Det skal være en stabil støvle, der gør dig i stand til at vende på en femøre, så du kan udmanøvrere modstanderen og spille den perfekte pasning, eller score et mål, der er en Puskas værdig! Uanset hvad, så giver adidas Predator dig altid 100%, når du har allermest behov for det. Og det er vigtigt, når du står i de sidste minutter, scoren hedder 3-3, og du skal give det absolut sidste for at vende nederlag til sejr!

Det bedste fra to verdener

Du kan måske mærke, at adidas Predator ikke er en helt normal fodboldstøvle. Der er en duft af ærefrygt i luften. Det er nemlig fordi, et par adidas Predator fodboldstøvler kombinerer det bedste fra to verdener, hvor du får de absolut bedste features, adidas kan tilbyde, og det bedste design, som adidas’ kreative afdeling kan komme på. Du får simpelthen det ypperste fra adidas, og vi lover, at du ikke bliver skuffet. Heldigvis kan du købe et par adidas Predator lige her på vores webshop, eller i din nærmeste SPORT 24 butik!

Vi ses!