Lykkeliga

0 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 0 af 0 produkter

Lykkeliga – tag del i DK’s lykkeligste fællesskab

Med en spilletrøje fra Lykkeliga er du en del af et humørsmittende fællesskab. Lykkeliga er en etableret forening af håndboldglade børn med udviklingshandicap samt deres familie. Håndboldfællesskabet er for børn i alderen 9-15 år, der synes, det er fedt at dele oplevelser, opture og nedture med hinanden både på og udenfor banen.

Lykkeliga er en helt ny måde at skabe netværk for børn og familier på, og du kan støtte initiativet ved at købe en Lykkeliga spilletrøje fra hummel.

Positive oplevelser, positive fællesskaber og positiv formidling

Oplevelser, fællesskaber og formidling er Lykkeligas fornemmeste opgaver – alle med et stort, fedt ’POSITIV’ foran sig. Det er fuldstændig ærligt, når Lykkeliga claimer at være Danmarks lykkeligste fællesskab, og du kan være med.

Du har muligheden for at gøre en forskel, være med i det positive fællesskab og i høj grad videreformidle den positive fortælling om håndboldholdets seje børn og deres med smittende begejstring for sporten og hinanden. Lykkeliga spilletrøjen er en del af en mission om at inspirere til et lysere livssyn blandt danskerne.

Vær med til at hylde og støtte Lykkeliga

Når du køber en hummel Lykkeliga spilletrøje, donerer SPORT 24 50,00 kroner til Lykkeliga, som iøvrigt har den tidligere håndboldspiller Rikke Nielsen i spidsen for den enestående forening.  

Spilletrøjen er naturligvis designet til, at du selv kan give den gas på håndboldbanen. Med en effektiv svedtransport, korte ærmer samt et fleksibelt materiale er du klædt på til at yde og kæmpe dig til sejr. Uanset om du taber eller vinder i en træningskamp, kan du smile over din hyldest og støtte til Lykkeliga, som du har taget del i sammen med SPORT 24.