Bliv set i mørket

31 produkter

Filtrer
Sortering
50%
Salzmann
DKK 120
DKK 60
50%
Salzmann
DKK 120
DKK 60
Viser 28 af 31 produkter

Løbereflekser er uundværlige i mørket

Når mørket lægger sig som en dyne over din sædvanlige løberute, bliver gode og kraftige reflekser dine bedste venner i bestræbelserne på at nå hjem i god behold. Løber du i mørkt løbetøj uden reflekser, er du nemlig tæt på umulig at se for trafikanterne. Der kan på et splitsekund opstå farlige situationer, som nemt kunne være undgået med løbe reflekser i god kvalitet.

Ekstra god sikkerhed med en refleksvest til løb

Her på siden finder du et godt udvalg af forskellige løbereflekser, som effektivt hjælper med at gøre dig langt mere synlig i trafikken, når mørket falder på. En af de mest effektive løbe reflekser er en refleksvest. Med en refleksvest tilfører du store og kraftige reflekser til dit løbeoutfit, som bilernes lygter kan oplyse på lang afstand. De smarte refleksveste du finder her på siden er fremstillet i lette og funktionelle kvaliteter og designet med en velsiddende pasform til løb. Du kan også med fordel vælge huer, handsker og halsedisser fremstillet i klare neonfarver og forsynet med reflekser.

Gør opmærksom på dig selv i mørket

Løber du på cykelstier og blandt fodgængere, er det en rigtig god idé - udover at bruge løbereflekser - at anvende armbånd med små dioder eller LED lys. Blandt cyklister og fodgængere er dine reflekser nemlig knap så effektive, som når bilernes kraftige lygter rammer dig. Derfor kan de blinkende dioder være perfekte til at gøre opmærksom på dig selv.

Bliv sikker i trafikken med hurtig levering

Hos SPORT 24 finder du altid et spændende udvalg af forskellige former for løbereflekser. Optimér din sikkerhed i mørket og klik de bedste løbe reflekser hjem allerede i dag. Leveringstiden er kun 1-2 hverdage og du har mulighed for enten at sende retur til webshoppen eller bytte i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker, hvis du skulle fortryde dit køb.

God og sikker løbetur i mørket!

Se også vores udvalg af pandelamper!

Hvis du ønsker ny inspiration til sjov og effektiv løbetræning, kan du besøge SPORT 24’s spændende løbeunivers, hvor du kan finde alt om løbetræning – heriblandt masser af interessante blogindlæg og videoguides samt lækkert løbeudstyr, løbesko og løbetøj i topkvalitet.