Din indkøbskurv

Total: 0,00 DKK

Løbeundertøj & mellemlag

(135 produkter)

/ 90 / Alle

(135 produkter)

/ 90 / Alle
Vi har modtaget din besked, mange tak!
Der skete en fejl, beklager. Prøv igen senere.

Sportsundertøj holder dig tør og komfortabel

Sportsundertøj er et meget vigtigt lag, når du skal holdes tør og tilpas under intens træning. Sveden skal ledes effektivt væk fra kroppen, så du ikke ender med at blive våd og kold. Sportsundertøj er derfor tætsiddende og fremstillet i funktionelle letvægtsmaterialer, som sikrer en fremragende træningskomfort.

 

Få fuld fokus på din træning

Sportsundertøj i god kvalitet er typisk fremstillet med flade syninger - for at mindske risikoen for ubehagelige gnavsår. Herudover er modellerne anatomisk designet, så tøjet følger kroppens bevægelser perfekt - uden at genere eller hæmme dig i din træning. Et strækbart og fleksibelt materiale sikrer desuden en optimal mobilitet og en yderst velsiddende pasform, der tillader dig at have fuld fokus på træningen.

 

Kompressionsundertøj

Hvis du ønsker ekstra støtte til musklerne under træningen, kan du vælge sportsundertøj med fokus på kompression. Kompression kan hjælpe med at øge præstationsevnen, forbedre udholdenheden og afkorte restitutionstiden. Den ekstra støtte kan også hjælpe forebyggende, hvis du ofte døjer med småskader. Her på siden finder du både kompressionsunderbukser og T-shirts i absolut topkvalitet.

 

Få den bedste træningsoplevelse i løbeundertøj

I kategorien løbeundertøj & mellemlag finder du både funktionelt sportsundertøj til damer og herrer, varmende mellemlag og støttende sports BH'er, samt effektivt kompressionsundertøj. Alt undertøj i kategorien er fremstillet i super funktionelle materialer, som på bedste vis hjælper dig til en optimal træningsoplevelse. Så uanset hvilken type sportsundertøj du søger, finder du det helt rigtige undertøj lige her på hjemmesiden - eller i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker.