Din indkøbskurv

Total: 0,00 DKK

Løbetights

Løbetights

(197 produkter)

/ 90

(197 produkter)

/ 90
Vi har modtaget din besked, mange tak!
Der skete en fejl, beklager. Prøv igen senere.

Løbetights

Løbetights fås i flere forskellige længder og tykkelser, som hver har sine fordele. Når du skal vælge løbetights, er det derfor vigtigt at gøre dig klart, hvilken årstid de skal bruges i.

 

Tætsiddende pasform

Kvalitets løbetights til både mænd og kvinder har en række lighedspunkter. De er alle udstyret med:

 • En tætsiddende pasform (deraf navnet tights)
 • Et strækbart materiale
 • Høj svedtransport

De ovenstående punkter hænger nøje sammen, da det strækbare materiale sikrer den tætsiddende pasform. Når materialet er helt tæt til huden, får du desuden det maksimale ud af den svedtransporterende effekt - så du holdes tør og komfortabel under træningen. Dette giver samtidig en fantastisk bevægelsesfrihed, så du ikke bliver hæmmet i dit løb. Faktisk bliver vindmodstanden også en anelse mindre, fordi tightsene ikke flagrer løst omkring dine ben. Løbetightsene fungerer dermed som et ekstra lag skind, der sørger for en optimal løbekomfort.

 

Løbetights har praktiske detaljer

Udover det ovennævnte, har løbetights også mange praktiske detaljer som:

 • Lynlås ved anklerne
 • Lynlåslomme på lænden
 • Flade syninger
 • Reflekser

Lynlåse ved anklerne gør løbetightsene nemmere at få af og på, mens en lomme på lænden giver dig mulighed for eksempelvis at medbringe din nøgle, en energibar eller noget helt tredje.

 

Tights fremstillet med flade syninger mindsker effektivt din risiko for at få ubehagelige gnavsår.

 

Refleksdetaljer er vigtige i forhold til din sikkerhed i trafikken, når mørket falder på. Typisk designes løbetights på en måde så reflekserne bliver en smart del af dit sporty look.

 

Forskellige længder på løbetights

Løbetights kan overordnet deles ind i fire hovedkategorier:

 • Lange vintertights
 • Lange overgangstights
 • ¾-lange tights
 • Korte tights

 

Vinterløb

Løber du i den kolde sæson, er det klart anbefalelsesværdigt at bruge løbetights, som er decideret egnet til vinterbrug. De lange vintertights er opkradsede på indersiden, hvilket gør dem bløde, komfortable og sikrer dig en suveræn varmeisolering. Nogle tights er yderligere forsynet med en vindtæt front på lår og knæ. Dét gør dem ideelle til løbeture på vinterdage, hvor vinden er ekstra kold.

 

Forårs- og efterårsløb

Både forår og efterår kan byde på forskellige vejrforhold - med både lune dage og perioder med ruskende regnvejr. Derfor kan det i disse sæsoner være fordelagtigt at veksle mellem lange, tynde overgangstights til de kølige dage og ¾-lange tights til dage med højere temperaturer. De lange modeller sikrer en god komfort og er typisk yderst åndbare og svedtransporterende - så du hverken bliver for kold eller for varm på løbeturen. De ¾-lange modeller er velegnede, når temperaturen er middel og du gerne vil holde leddene i knæene varme og beskyttet.

 

Sommerløb

Når solen varmer og du skal på løbetur, gælder det om at have så lidt tøj på som muligt. Korte løbetights er derfor perfekte i sommervarmen, da du får fordelene ved det tætsiddende design og samtidig undgår den ekstra varme fra de lange modeller.

 

Løbetights til mænd og kvinder

Her på vores webshop finder du et stort udvalg af løbetights til de forskellige sæsoner. Hvad enten du søger løbetights til mænd eller kvinder, finder du altid et stort udvalg af lækre kvalitetsmodeller hos SPORT 24. Køb dine løbetights nu og bliv klædt godt på til løbeturen - uanset årstiden.