NY TILBUDSAVIS | Find de mange, vilde tilbud her >

Hulahopring til kvinder

1 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 1 af 1 produkter

Leg dig i bedre form med en hulahopring

Tab dig, mens du har det sjovt! Når du bruger en hulahopring med vægt, bliver træningen både underholdende og fantastisk effektiv. Mens du leger med hulahopringen, træner og styrker du nemlig både din mave, ryg, baller og hofte - og så får du endda samtidig også en bedre kondition! Selvom træningen er hård og effektiv, vil du hurtigt føle dig hensat til barndommens glade leg med den klassiske hulahopring.

Hulahopring med vægt er nem træning

Hulahopringe med vægt er nemmere at få til at køre rundt end den oprindelige lette plasticmodel, du kender fra din barndom. Dette skyldes den ekstra tyngde, som gør hulahop ringen mere stabil og nemmere at balancere med. Selve ringen er typisk belagt med en blød skumoverflade, hvilket sikrer en behagelig træningskomfort.

Hulahopringe med forskellig vægt

Hulahopringe fremstilles i flere forskellige vægtklasser - så alle kan være med, uanset hvilket træningsniveau man ellers træner på. De mest brugte vægte er disse:

  • 1,5 kg - en perfekt begyndervægt til den utrænede og ofte den foretrukne i motionscenteret.
  • 1,7 kg - en god mellemvægt, som er ideel til den let trænede motionist.
  • 2,2 kg - det oplagte valg til den øvede og veltrænede motionist.

Uanset hvilken vægt du vælger, vil træningen med hulahop ringen effektivt styrke og træne store dele af din krop. Du skal dog ikke vælge en for tung model til at starte med, da belastningen så kan blive for voldsom for kroppen.

Hele kroppen trænes

Ud over at træningen med hulahopringen giver dig en fladere mave og flottere talje, vil din kondition også forbedres. Det bølgede design på indersiden af hulahop ringen sørger desuden for at massere din krop, når du træner med hulahopringen - og dét har en meget positiv effekt på dine muskler, mens din forbrænding også forøges. Træningen er altså ikke kun fokuseret på maveregionen, men vil faktisk også styrke resten af din krop - og give dig en bedre kondition.

Nem opbevaring og transport

Hulahopringene er designet, så de nemt kan samles og adskilles. Typisk består de af seks dele, som du hurtigt og let kan klikke sammen. Dét betyder, at opbevaring og transport er super nemt - så du nemt kan medbringe din hulahopring, når du er på farten.

Start din træning langsomt

Vær opmærksom på at træning med hulahopring i starten kan give ømme muskler og blå mærker. Det er helt naturligt og vil typisk forsvinde efter de første par ugers træning. Derfor anbefales det at starte forsigtigt op med træningen - og kun ganske langsomt øge træningsmængden, så kroppen efterhånden vænner sig til belastningen.

Køb din hulahopring hér og få en flad mave

Hos SPORT 24 kan du altid finde kvalitets hulahop ringe i flere forskellige vægtklasser - så der er helt sikkert en der passer til dig og dit træningsniveau. Find smilet frem og træn dig på en sjov og underholdende måde til en stærk krop med en flot, flad mave! Køb din hulahopring online her på SPORT24.DK eller i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker!

Er du interesseret i at træne derhjemme, kan du også finde masser af inspiration i vores store univers med hjemmetræning.