Mest populære produkter

  1. Endurance 3 KG Håndvægt
    Endurance Endurance 3 KG Håndvægt
    180 DKK 120 DKK
  2. Endurance Soft 1,5 KG 2-Pack Håndvægte
    Endurance Endurance Soft 1,5 KG 2-Pack Håndvægte
    250 DKK 150 DKK

Håndvægte til kvinder

3 produkter

Filtrer
SizeVis liste
1
3
10
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(3)
Mænd
(3)
Pris
DKK 120
DKK 350
MærkerVis liste
Endurance
(3)
FarverVis liste
Grå
(2)
Sort
(1)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
42%
Endurance 10 kg Håndvægt Sæt
Endurance
DKK 600
DKK 350
33%
Endurance 3 KG Håndvægt
Endurance
DKK 180
DKK 120
40%
Endurance Soft 1,5 KG 2-Pack Håndvægte
Endurance
DKK 250
DKK 150
Viser 3 af 3 produkter

Hold kroppen i gang med små håndvægte

At anvende små håndvægte til den daglige hjemmetræning er en super praktisk måde at holde kroppen i gang på. Din krop skal nemlig holdes ved lige og har bedst af at røre sig hver dag. Så har du et stillesiddende arbejde eller generelt en hverdag med minimale fysiske udfordringer, kan træning med håndvægte - eller dumbbells - være den helt rette udfordring for dig. De små håndvægte er desuden et effektivt redskab til visse former for genoptræning.

Øg træningen med håndvægte langsomt

Når du skal i gang med din styrketræning derhjemme, er det vigtigt at du starter i det små. Det betyder, at du skal bruge relativt lette dumbbells og ikke presse dig selv med for mange gentagelser til at begynde med. Efterhånden som kroppen vænne sig til træningen, kan du lægge flere gentagelser ind i træningsprogrammet. Herefter kan du overveje, om du er klar til en lidt tungere håndvægt. Det kan desuden anbefales at have lidt forskellige vægte, da du kan lave mange forskellige øvelser - nogle kan du udføre med større belastning, andre med mindre.

Fortvivl ikke over ømme muskler

Træning med håndvægte har en lille bivirkning - ømme muskler. Det skal du dog ikke lade dig skræmme af. Når du bruger dine muskler er ømhed nemlig helt naturligt. Det betyder faktisk bare, at du har trænet effektivt og godt. Så hils ømheden velkommen og nyd træningen med dine dumbells.

Bestil trygt dine håndvægte online på SPORT24.DK

SPORT 24 elsker sport og træning på alle niveauer, og derfor finder du altid et stærkt udvalg af håndvægte på webshoppen. Når du handler online på SPORT24.DK, får du desuden en fremragende service med gode byttemuligheder og hurtig levering af dine varer. Så bestil trygt dine dumbbells her på shoppen og kom godt i gang med din hjemmetræning.

 

Er du interesseret i at træne derhjemme, kan du også finde masser af inspiration i vores store univers med hjemmetræning.