Mest populære produkter

 1. Endurance Træningsbold 65 CM
  Endurance Endurance Træningsbold 65 CM
  230 DKK 140 DKK
 2. Endurance Træningsbold 55 CM
  Endurance Endurance Træningsbold 55 CM
  200 DKK 120 DKK
 3. Endurance Pilates Training Tone Ball 25
  Endurance Endurance Pilates Training Tone Ball 25
  80 DKK 50 DKK
 4. Endurance Træningsbold 75 CM
  Endurance Endurance Træningsbold 75 CM
  250 DKK 160 DKK

Gymnastikbold til kvinder

4 produkter

Filtrer
SizeVis liste
25
55
65
75 cm
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(4)
Mænd
(4)
Pris
DKK 50
DKK 160
MærkerVis liste
Endurance
(4)
FarverVis liste
Grå
(4)
Sølv
(3)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
36%
Endurance Træningsbold 75 CM
Endurance
DKK 250
DKK 160
39%
Endurance Træningsbold 65 CM
Endurance
DKK 230
DKK 140
40%
Endurance Træningsbold 55 CM
Endurance
DKK 200
DKK 120
Viser 4 af 4 produkter

Leg træningen ind med en gymnastikbold

Styrk din krop og få en bedre holdning, samt en større kropsbevidsthed. Med en gymnastikbold kan du lege træningen ind i din hverdag. Gymnastikbolden er nemlig et fantastisk sjovt redskab, der giver mulighed for utallige spændende og effektive øvelser.

Træning med en gymnastikbold giver en række fordele

En træningsbold er særligt velegnet til mave- og rygøvelser, men giver mulighed for at træne hele din krop. Den runde facon giver desuden en vigtig ustabilitet under træningen, som automatisk aktiverer dine muskler. Jo flere muskler du aktiverer, jo større forbrænding får du. Der er generelt en lang række store fordele ved træning med en gymnastik bold:

 • Øget muskelstyrke
 • Bedre balance
 • Bedre koordination
 • Større kropsbevidsthed
 • Forbedret holdning

Vælg gymnastikbold i god kvalitet

Når du skal vælge en træningsbold, er det vigtigt at kvaliteten er helt i top. Dét sikrer, at gymnastikbolden har en lang levetid, holder faconen - og ikke pludseligt eksploderer, hvis der skulle gå hul på den. Vær derfor opmærksom på, at din gymnastikbold er:

 • Fremstillet uden brug af farlige stoffer.
 • Slidstærk og holdbar - den skal kunne tåle et stort tryk og holde faconen.
 • Fremstillet med Anti Burst System, så den ikke eksploderer, hvis der går hul på den. Det er vigtigt, at luften i stedet siver langsomt ud.
 • Forsynet med en medfølgende pumpe. Gymnastikboldene er nemlig relativt store og leveres derfor typisk upumpede, så du kan spare penge på fragten. Luftpåfyldningshullet i boldene er i øvrigt ofte for store til almindelige boldpumper, hvorfor du som regel ikke kan pumpe dem med en almindelig boldpumpe.

Gymnastikbolden er perfekt både før og efter skader

En gymnastik bold er ikke kun fantastisk til aktiv træning. Den egner sig også perfekt til genoptræning efter skader. Her fungerer den som et suverænt værktøj til blid og skånsom træning, så du ikke overbelaster kroppen. Herudover er en gymnastikbold ideel til at sidde på, da den fungerer som en perfekt ergonomisk stol, der giver dig den helt rigtige kropsholdning. Ved at anvende gymnastik bolden som stol, kan du altså på en behagelig måde forebygge mod fremtidige smerter og skader.

Vælg den rigtige størrelse på gymnastikbolden

Størrelsen på din gymnastikbold er vigtig, da den er afgørende for, at du får det maksimale udbytte af din træning. Hvis gymnastikbolden har en forkert størrelse, kan det nemlig medføre, at du i bedste fald laver øvelserne fejlagtigt - og i værste fald risikerer du at få skader. Som tommelfingerregel skal du vælge størrelse på din træningsbold ud fra din højde:

 • 156-170 cm højde -> 55 cm bolddiameter
 • 171-186 cm højde -> 65 cm bolddiameter
 • Over 187 cm højde -> 75 cm bolddiameter

Start træningen med gymnastikbold nu

Med en gymnastikbold kan du altså træne, lege, forebygge og få en bedre kropsbevidsthed. Det eneste træningen kræver, er en smule gulvplads og en gymnastik bold i god kvalitet. Hos SPORT 24 kan du købe træningsbolde i forskellige størrelser - så du kan få præcis dén størrelse, der passer bedst til netop dig. De træningsbolde, du finder her på webshoppen og i de fysiske SPORT 24 butikker, er alle forsynet med Anti Burst System. Så tøv ikke, men køb allerede i dag din gymnastikbold - så du kan komme godt i gang med træningen.

 

Er du interesseret i at træne derhjemme, kan du også finde masser af inspiration i vores store univers med hjemmetræning.