⏳ KUN I DAG: Spar 20% på ALT* (Gælder ikke medlemsvarer, elektronik, FUSION og gavekort) ⏳

*Rabatten er fratrukket online og fremgår som 'LØRDAGSPRIS'. Gælder ikke medlemsvarer, elektronik, FUSION og gavekort

*Rabatten er fratrukket online og fremgår som 'LØRDAGSPRIS'. Gælder ikke medlemsvarer, elektronik, FUSION og gavekort

Mest populære produkter

 1. Endurance Wooden Balance Board
  Endurance Endurance Wooden Balance Board
  350 DKK 200 DKK
  LØRDAGSPRIS 160 DKK
 2. Endurance Round Balance Board
  Endurance Endurance Round Balance Board
  250 DKK 150 DKK
  LØRDAGSPRIS 120 DKK
 3. Endurance Large Balancepude
  Endurance Endurance Large Balancepude
  500 DKK 250 DKK
  LØRDAGSPRIS 200 DKK

Balancebræt og vippebræt til kvinder

4 produkter

Filtrer
SizeVis liste
ONESIZE
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(4)
Mænd
(4)
Drenge
(1)
Piger
(1)
Pris
DKK 150
DKK 250
MærkerVis liste
Endurance
(3)
Select
(1)
FarverVis liste
Sort
(3)
BæredygtighedVis liste
Mindre Kemi
(1)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
52%
Endurance Round Balance Board
Endurance
DKK 250
DKK 150
ONLINEPRIS DKK 120
54%
Endurance Wooden Balance Board
Endurance
DKK 350
DKK 200
ONLINEPRIS DKK 160
20%
Select Balancebræt III m/ 1 kugle
Select
DKK 200
ONLINEPRIS DKK 160
60%Bæredygtighed
Endurance Large Balancepude
Endurance
DKK 500
DKK 250
ONLINEPRIS DKK 200
Viser 4 af 4 produkter

Forebyg og afhjælp skader med balancebræt

Træning på et balancebræt eller vippebræt er den absolut bedste måde at forebygge mod skader i ankler og knæ. Derudover er det en helt fantastisk hjælp til at komme dig helt og endda blive endnu stærkere efter en skade. Alle har gavn af daglig træning på et vippebræt og der findes utallige øvelser, så sværhedsgraden kan varieres i det uendelige.

Undgå skader med daglig træning på balancebræt

Hvis du gerne vil undgå ubehagelige vrid og forstuvninger i ankler og knæ, er træning på et balancebræt det helt rigtige for dig. Øvelserne på balancebrættet styrker nemlig effektivt dine led og muskler - og særligt omkring netop ankler og knæ. Undersøgelser har endda vist, at daglige øvelser på et vippebræt kan reducere skader i ankler og knæ med helt op til 75%.

Genoptræn effektivt med vippebræt

Har du allerede fået en skade, vil der være en øget risiko for igen at vrikke om, da dit ledbånd er blevet løst og slapt. Her vil øvelser på et vippebræt eller balancebræt hjælpe med at styrke og genopbygge ledbåndenes naturlige funktion. Daglig træning på balancebrættet vil desuden gøre dine led endnu stærkere, så du fremadrettet kan minimere risikoen for nye skader.

Vippebræt forbedrer din balance, koordination og reaktion

Når du træner kontinuerligt på et vippebræt, er der flere store sidegevinster: 10-15 minutters træning om dagen på dit balancebræt vil nemlig markant forbedre din koordination, balance og reaktionsevne - tre vigtige områder, som du umiddelbart vil kunne mærke og have stor glæde af både i din hverdag og når du dyrker sport eller anden fysisk aktivitet.

Balancebræt er perfekt til hjemmetræning

Et vippebræt fylder ikke meget og kan nemt findes frem hjemme på stuegulvet. Dét giver dig mulighed for at træne stille og roligt i dit eget tempo, så du får det maksimal udbytte af øvelserne. Det er en fordel at træne med bare fødder, da du på denne måde vil få bedre kontakt med vippebrættet og samtidig positivt påvirke dine sanser i fødderne.

Vippebræt styrker dit barns motorik

Balancebræt er ikke kun for voksne men også et helt fantastisk redskab til børn. Det er nemlig vigtigt, at børnene allerede fra en tidlig alder får styrket deres led og muskler. Dét vil effektivt minimere risikoen for vrid og forstuvninger under leg og sport - mens balance, motorik og koordinationsevnerne samtidig styrkes og forbedres. En god balance og koordination vil desuden påvirke barnet positivt i forhold til fx læsning, koncentration og indlæring generelt.

Køb dit balancebræt hos SPORT 24

Køb et balancebræt hos SPORT 24 og lad hele familien få glæde af den sjove træning med de mange positive gevinster. Det er aldrig for sent at komme i gang med øvelser på et vippebræt og de gode grunde er ikke til at overse. Bestil dit balancebræt online her på webshoppen eller besøg en af de mange fysiske SPORT 24 butikker - og kom godt i gang med træningen på vippebrættet!

 

Er du interesseret i at træne derhjemme, kan du også finde masser af inspiration i vores store univers med hjemmetræning.