UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Knæstrop til kvinder

1 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Kvinder
Viser 1 af 1 produkter

Knæstrop til lindring af smerter

Slatterknæ og springerknæ er to typiske skader blandt fodboldspillere. Begge skader opleves som smerter lige under knæet omkring den sene, der forbinder skinneben og knæskal. Smerterne kan variere meget fra person til person og kræve behandling i forskellig grad. Fælles for skaderne er dog, at smerterne ofte kan lindres ganske effektivt med en knæstrop med pelotte.

Slatterknæ

Slatterknæ eller Osgood Schlatter Syndrom, er en skade, som oftest rammer børn og unge mellem ca. 10-16 år. Skaden opstår som følge af en overbelastning i lårmusklen og knæskalssenen - og rammer i de fleste tilfælde drenge. Lårmusklen har i vokseperioden lettere ved at blive overbelastet og stram, hvilket kan give smerter, hvor musklen hæfter på skinnebenet. Typisk forsvinder smerterne lige så pludseligt som de kom, når vokseperioden er overstået omkring de 17 år. Jævnlig udstrækning af lårmusklen, samt behandling med is eller varme kan lindre smerterne. Herudover kan en knæstrop med pelotte ofte give en rigtig god aflastning til hverdag og træning.

Springerknæ

Et springerknæ opstår ofte i forbindelse med en overbelastning af knæskalssenen som forbinder skinnebensknoglen og knæskallen. En sådan overbelastning kommer typisk som følge af spring, afsæt, landinger og spark. Symptomerne på et springerknæ er ofte en skarp smerte lige under knæskallen. Smerten vil typisk være til stede i forbindelse med træning eller f.eks., når du går på trapper eller cykler i højt gear. Behandling af et springerknæ foregår ofte med blandt andet hvile, udstrækning og nedkøling med is. For at lindre og aflaste er det desuden en god idé, at anvende en knæstrop. Knæstroppen har en pelotte og skal sidde lige under knæet, hvor den kan give en befriende aflastning af knæskalssenen.

Kom på banen igen med den rigtige aflastning fra en knæstrop!

En knæstrop med pelotte giver dig mulighed for både at forebygge mod overbelastninger - og få den meget vigtige aflastning, du ofte har behov for, hvis skaden allerede er sket. Knæstroppen fra Select er designet, så den kan justeres i størrelsen for at give dig en perfekt pasform. Køb knæstroppen lige her på siden og kom hurtigt ud på fodboldbanen igen!