UDSALGET er i gang! Se de mange fristende udsalgstilbud lige HER >

Padel tennis bat til kvinder

(15 produkter)

Padel tennis bat til alle

Hvis du er på udkig efter et kvalitets padel tennis bat (padel bat), behøver du ikke lede længere. Her på siden finder du et godt udvalg af padel tennis bat til forskellige niveauer og i forskellige prisklasser, og vi har helt sikkert også et bat til dig - uanset om du er nybegynder inden for padelsport, eller du er en garvet ’padler.’

Padel battets opbygning

Et padel tennis bat består af tre vigtige lag: en ramme, en overflade og en kerne.

Rammen og overfladen er vigtige dele af battet, da de giver stabilitet og er afgørende for kraften af dit slag. Da et padel tennis bat bliver udsat for mange slag under en kamp, er det vigtigt, at materialet er meget stærkt. Battet kan derfor enten være lavet af glasfiber, karbonfiber eller grafit teknologi, som alle tre er meget holdbare og lette materialer.

Kernen i padel battet er normalt lavet i enten skum eller EVA (en hård gummi). En skumkerne er blød og er som oftest at finde i en nybegynder ketcher, da den giver god kontrol med bolden og slå knapt så hårdt. EVA kernen er hårdere og har derfor mere slåkraft, hvilket giver mere fart i spillet.

3 typer af padel tennis bat

Udvalget af padel tennis bat består af tre forskellige typer som henvender sig til forskellige niveauer:

  • Rund: Godt begynder-bat, da du her har bedre føling med padel battet, og det er lettere at ramme bolden rigtigt, når du slår.
  • Dråbeform: Anbefales til den let-øvede spiller, da de har en god blanding af kontrol og power.
  • Diamantform: Til de erfarne/elitespilleren da balancen flyttes fra hånden til toppen af padel tennis battet og derved kan give mere power i slaget. Denne topstyring gør det også sværere at styre dit slag, da du ikke har så meget føling med battet som ved de andre to modeller.

Nybegynder eller øvet - Hvilket padel tennis bat skal du vælge?

Som nævnt kan padel tennis bat opdeles i tre forskellige niveauer: begynder, trænet eller elite. Hvad enten du skal købe dit første padel bat eller du vil erstatte dit gamle, er der er par tommelfingerregler, som er gode at have in mente, inden du køber.

Er du nybegynder, anbefaler vi, at du går efter et padel tennis bat, der ikke vejer så meget og har en blød overflade, så du har maksimal kontrol over battet og lettere vil kunne få et spil kørende. Vægten på dit bat bør derfor være 365 -375 gram.

Er du en erfaren ’padler’ eller sågar elitespiller, bør du vælge et tungere padel tennis bat med en hård overflade, så du kan få mere kraft i dit slag. Et sådan bat vejer omkring 385-395 gram.

Sådan holder du korrekt på dit padel tennis bat

Udstyret er vigtigt, men det er mindst lige så vigtigt, at du ved, hvordan du skal holde rigtigt på dit padel bat. Både for at få mest ud af spillet, men også for at undgå skader.

Grebet på et padel tennis bat minder meget om måden, hvorpå du holder en tennisketcher. Stræk din hånd frem, som om du holder på en hammer eller skal til at give et håndtryk. Placér battet i din håndflade og luk. Du kan tjekke, om du har den rette tykkelse på padel tennis battet ved at se på afstanden mellem din midterste finger og håndfladen. Den ideelle afstand er omkring 1 centimeter eller cirka én fingerbreddes afstand.

Er afstanden for lille kan du justere tykkelsen ved at bruge eksempelvis ketchergrip, som du vikler om battets greb.

Sidst men ikke mindst er alle padel tennis bat udstyret med en rem, som du skal bruge om håndleddet, så battet ikke flyver ud af hånden på dig, hvis du mister grebet.

Få dit nye padel tennis bat om kun 1-2 dage

Hos SPORT 24 har vi fuld forståelse for, at du gerne vil have dit nye padel bat hjem så hurtigt som muligt. Derfor bestræber vi os på at sende dit bat af sted, så du kun skal vente 1-2 hverdage med at tage dit padel tennis bat i brug.