NY JULEAVIS | Altid 365 dages fuld returret online og i vores butikker | Shop avisvarer her >

Oakley skiudstyr til den kræsne skiløber

Kvalitet hænger unægtelig sammen med skiløb, hvis du vil have det bedste ud af oplevelsen. Har du Oakley skiudstyr med på pisten, er du udstyret med fremragende komfort og forbløffende god stil.

Skiferien er booket, skiene pudset og kursen tastet ind på GPS’en. Har du styr på alle dele? Hvis det halter med hovedbeklædningen, så gør en god handel her på siden, og vær klar om få dage, når turen går til den udvalgte skidestination.

Oakley goggles til aktive livsnydere

Oakley er kendt for top kvalitet og håndværk til den aktive livsnyder. Heriblandt er Oakley goggles et fremragende eksempel. I 2006 opkøbte Oakley mode- og brillevirksomheden Oliver Peoples Group. Før og siden har Oakley innoveret og fremstillet nogle af de bedste briller på markedet heriblandt Oakley goggles.

Du finder Oakley ski goggles i et væld af udgaver. Der findes en brille til ethvert sne- og vejrforhold. Linserne er tekniske, gennemtænkte og nytænkte. Modellerne er smarte, velsiddende og udstråler coolness på pisten.

Oakley skihjelm til den tjekkede skiløber

Det er ikke alle steder, at det er et krav at køre med skihjelm, men alle steder er en Oakley skihjelm et must-have. De komfortable, tekniske og beskyttende skihjelme udstråler rå power og giver din selvtillid et boost, inden du sprinter ned ad pisten.

Med en Oakley skihjelm går du aldrig galt i byen, uanset om du er grøn eller rutineret på skiene. Du får en fantastisk hjelm med individuel pasform, høj sikkerhed og komfort samt en masse teknologier, der forbedrer din oplevelse på ski.

Køb Oakley skiudstyr med god vejledning og hurtig betjening

Hos SPORT 24 elsker vi at stå på ski! Kom ind i din nærmeste SPORT 24 butik, og få en snak med en af vores entusiastiske salgsassistenter. Vi kan vejlede dig i det rette valg af Oakley goggles og skihjelme til din forestående skiferie. Gør et godt køb med skiudstyr fra Oakley, der altid falder i god jord, uanset om det er til dig selv, konen eller ungerne.