⏳ KUN I DAG: Spar 20% på ALT* (Gælder ikke medlemsvarer, elektronik, FUSION og gavekort) ⏳

*Rabatten er fratrukket online og fremgår som 'LØRDAGSPRIS'. Gælder ikke medlemsvarer, elektronik, FUSION og gavekort

*Rabatten er fratrukket online og fremgår som 'LØRDAGSPRIS'. Gælder ikke medlemsvarer, elektronik, FUSION og gavekort

Mest populære produkter

  1. Endurance Protech Kompressionslårbind
    Endurance Endurance Protech Kompressionslårbind
    120 DKK 60 DKK
    LØRDAGSPRIS 48 DKK

Lårbind til kvinder

2 produkter

Filtrer
SizeVis liste
S
M
L
XL
2XL
Køn(1)Vis liste
1 Valgt
Kvinder
Kvinder
(2)
Mænd
(2)
Pris
DKK 60
DKK 200
MærkerVis liste
Endurance
(1)
Select
(1)
FarverVis liste
Sort
(2)
Sortering
Fjern alle
Kvinder
60%
Endurance Protech Kompressionslårbind
Endurance
DKK 120
DKK 60
ONLINEPRIS DKK 48
20%
Select 6300 Lårbind
Select
DKK 200
ONLINEPRIS DKK 160
Viser 2 af 2 produkter

Få optimal støtte og aflastning med det rette lårbind

Lårmusklen er en af de største muskler i din krop og et rigtigt ærgerligt sted at blive skadet. Får du en lårskade, kan du have stor gavn af et lårbind i god kvalitet, der kan støtte musklen og lindre dine smerter.

Vælg det rigtige lårbind

Groft sagt findes der to forskellige typer bind til låret:

  • Elastik lårbind
  • Neopren lårbind

Elastik

Et elastik lårbind giver en let støtte og aflastning af dine muskler i låret. En af fordelene ved et elastikbind er, at du kan anvende det i mange timer ad gangen, så du også i hverdagen kan få den nødvendige støtte i forbindelse med en lårskade.

Neopren

Et neopren lårbind giver en medium støtte og aflastning til låret. Herudover sikrer neoprenmaterialet en varmende effekt, der effektivt kan lindre smerter og ømhed i musklerne. Et neoprenbind giver desuden en form for kompression, der sikrer en øget blodgennemstrømning, hvilket mindsker dine smerter og øger restitutionen. Et neopren lårbind er perfekt, når du skal i gang med at dyrke sport igen og stadig ønsker støtte og aflastning af musklerne. Det anbefales dog, at du ikke benytter det i meget mere end 2-3 timer i træk, da det ved brug i længere tid ad gangen kan skabe hudirritation.

Vigtigt med en tæt og velsiddende pasform

Både lårbind i elastik og neopren er så tilpas fleksible, at de tilbyder en tæt og velsiddende pasform, som perfekt følger kroppens anatomi. For at lårbindet hjælper mest optimalt, er det nemlig vigtigt, at det sidder helt tæt til låret. Ligger du mellem to størrelser anbefales det, at du vælger den lille, da bindet typisk giver sig lidt over tid.

Få professionel vejledning hos SPORT 24

Både på SPORT24.DK og i de fysiske SPORT 24 butikker finder du altid et godt udvalg af lårbind i allerbedste kvalitet. Handler du online er du sikret hurtig levering og mulighed for at bytte i butik, hvor du bliver mødt af et serviceminded og veluddannet personale, der står klar med gode råd og professionel vejledning. Så bestil trygt dine varer hos SPORT 24 - det er nemt, enkelt og altid med service og kvalitet i højsædet!