⏳ FØDSELSDAGSRABAT: Spar 20%* på alle ikke i forvejen nedsatte varer | Slutter om

Klar til regnvejr

292 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 292 produkter

Regntøj og røjser til regnvejrsdage

Gråvejr behøver ikke være gråt og kedeligt. Bliv klædt på i overtøj, der beskytter dig mod vejrets elementer, træk i gummistøvlerne og fisk paraplyen op ad holderen. Her på siden finder du alt til en ustadig vejrudsigt, der byder på lidt af hvert i den kedelige ende af gråvejrsskalaen.

Gummistøvler til voksne og børn

Vandpytter bliver dit nye paradis, der i stedet for at sætte en tvær grimasse på ansigtet sætter et smil på læberne – når du har de rette røjser på til legen. Børn og voksne kan i korte gummistøvler klare de fleste danske gråvejrsdage. Find gummirøjser til hele familien her på siden. Vi har både korte gummistøvler og gummistøvler med højt skaft.

Regntøj giver solstrejf under bygerne

I lækkert, åndbart regntøj kan du trodse små og store byger. Uanset, om vejrudsigten står på flygtige byger eller jævnt, tungt regnvejr, løber du aldrig panden mod muren i regntøj fra vores anerkendte kvalitetsmærker. Køb regntøj til børn og voksne i høj kvalitet, og kom ud i det blå(grå).

Køb outfit og tilbehør til regnvejrsdage

Hos SPORT 24 er vi godt klar over, at det i gennemsnit regner hver anden dag i Danmark. Derfor kan du hele året rundt finde regntøj, gummistøvler og paraplyer her på siden. Selvom det regner hver anden dag, skal vi lege hver dag både inde og ude! Derfor kan du hurtigt få fyldt garderoben op med overtøj og tilbehør til de dage med mindre solskin. Bestiller du i dag, har du dit regnvejrsoutfit inden for 1-2 hverdage.