☀ Bliv klædt på til sommervarmen - shop sommertøj og sandaler HER ☀

Kjus

()

Kjus – lidt bedre end andre gode brands

Når sneen daler og skolerne lukker, så drager mange danskere på ferie. Og ofte på skiferie. Der er heller ikke noget bedre end at flyve ned ad pisten i høj fart, mens sneen fyger op ved siden af dig. En glæde alle burde opleve, og hvis du allerede er en af dem, der tager på skiferie, så ved du også, hvor meget det rigtige udstyr betyder. Og derfor kender du nok også Kjus. Hvis ikke, så læs videre – vi lover, at det er det værd.

Kjus er kompromisløst udstyr til krævende kunder

Kjus er det ypperste inden for skiudstyr. Punktum. Udviklet af den legendariske skiløber Lasse Kjus og er designet til alle skientusiaster, som nægter at gå ned på deres udstyr. Kjus er derfor til de mennesker, der kræver lige lidt ekstra af deres gear. Og det får de med Kjus. For med et Kjus-produkt på din krop, så er du sikret en god oplevelse på pisten, gaden eller i den danske natur.

Inderst til yderst – Kjus beskytter hele vejen

Listen af features i et Kjus produkt er alt for lang til at beskrive, så her får du et par highlights:

  • Revolutionerende membraner i skijakkerne, der hele tiden regulerer temperaturen optimalt
  • Unikt coating-materiale, der beskytter dig mod vind og vejr
  • Luksus fibre/dun, så du altid føler dig godt tilpas
  • 4-way stretch, der giver optimal strækbarhed i alle situationer, så du er sikret maksimal bevægelighe

Alt i alt er et Kjus-produkt et produkt, man ikke kan leve uden, når man først har prøvet det. De imponerende features blandet med et klassisk, nordisk design gør nemlig, at Kjus både er – og ligner – et unikt produkt. Og det er det faktisk også. For hver eneste Kjus jakke tager mere end 14 timer at producere, da alle 100-150 dele skal samles i hånden. Det er din sikkerhed for et kvalitetsprodukt, der holder i lang tid. Så hvad venter du på? Tjek SPORT 24s fine udvalg af Kjus skijakker, midlayers, bukser og tasker lige her på vores webshop og bliv klædt på til din næste skiferie!

Vi ses på pisten.