Din indkøbskurv

Total: 0,00 DKK

Billedresultat for hummel logo

hummel er dansk sportsmode, når det er allerbedst! Med hummel får du knivskarpt design, der på smuk vis forener tidens hotteste tendenser med letgenkendelige retro klassikere. I hummels populære kollektioner finder du masser af smart sportsmode i høj kvalitet til både de unge og de ældre i familien. 

hummel

(0 produkter)

(429 produkter)

/ 90

(429 produkter)

/ 90
Vi har modtaget din besked, mange tak!
Der skete en fejl, beklager. Prøv igen senere.

hummel

 

hummel startede som et tysk familieforetagende i 1919, men meget er sket siden da. De producerer i dag lige så meget modetøj som sportstøj, og de er lige gode til begge dele. Med hummel er du sikret produkter i høj kvalitet og et stilsikkert design, som perfekt rammer tiden trends - hver gang.

 

Sko med gummiydersål og fodboldstøvler med knopper

 

hummel startede som et familieforetagende i 1919 i tyske Eppendorf, som er en mindre forstad til Hamborg, under navnet Messmer & Co. De to brødre Albert og Michael Ludwig Messmer producerede sportsartikler, især håndbold- og fodboldsko. De blev særligt populære for deres skos gummiydersåler, som var ualmindelige på den tid. Senere i 1923 udviklede Albert Messmer nogle af de første fodboldstøvler med knopper efter at have set en fodboldkamp i silende regnvejr.

 

Samme år benyttes navnet hummel første gang af firmaet, da de kalder deres kollektion netop dette. I 1927 sender Messmer-brødrene deres første katalog p&ar