HOKA trailsko

11 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 11 af 11 produkter

Holdbare og stabile HOKA trailsko

Trailløb er en skøn måde at bruge naturen på, og mange flytter oftere og oftere træningen til skovområder, hvor stierne er lidt mere udfordrende. En tur i skoven er mere spændende for øjne og sind end en løbetur igennem en by eller kilometer efter kilometer på en kedelig landevej. Hvis du vælger at kaste dig ud i trailløb, er det også vigtigt, at du har de rette sko på. Når du vælger at løbe ude i skovområder, hvor underlaget er mere ustabilt, er de rette sko afgørende for, at din oplevelse bliver god.

Trailsko fra HOKA

Når du skal i gang med trailløb, er det en god idé at løbe i et par trailløbesko alene af den grund, at du står bedre fast. Fordi trailløb ofte er på varieret underlag kræver det, at dine sko har et godt greb under sålen. Med et par HOKA trailsko er du sikret et godt greb mod både tørre og våde underlag, grundet den grove og hårdføre Vibram® Metagrip ydersål. Ydermere har HOKA trailsko en meshoverdel, som giver dig en god ventilation. Samtidig er mellemsålen med til at sørge for en blød dæmpning. Der findes trailsko til alle. Uanset om du er en professionel trailløber, der stiller høje krav til dit fodtøj eller om du blot mangler et par trailsko til at komme i gang med trailløb, kan du helt sikkert finde HOKA trailsko, som passer til dit behov. Hvis du blot vil have et par gode skridsikre sko, når du skal en tur i skoven, kan du også finde et par HOKA trailsko.  

Køb HOKA trailsko online

Find dine næste trailsko fra HOKA online på SPORT24.DK. Du kan finde trailsko i forskellige modeller og farver til både herrer og damer. Her kan du bestille hurtigt og sikkert online og få fri fragt som klubmedlem. Husk at du har 365 dages returret og selv bestemmer om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.