Heelys

()

Heelys er en rullende leg

Forestil dig, at du kan forvandle en kedelig gåtur til en sjov og udfordrende rulletur på et øjeblik. Med Heelys er det aldrig kedeligt at komme på tur. Du kan nemlig slå hjulene ud under sålen og rulle af sted med vind i håret og fuld fart fremad.

Hvis du har prøvet at skøjte på Heelys, kender du helt sikkert følelsen af boblende glæde, der kommer helt inde fra maven. Du får følelsen af at kunne klare hele verden legende let på dine rullende sko, der fører dig fremad uden problemer. Hos SPORT 24 elsker vi sporten og aktiviteterne i hverdagen, når de kan forenes med leg og glæde – derfor elsker vi Heelys.

Heelys er attitude

Siden 1999 har børn og barnlige sjæle rullet rundt på Heelys. Roger Adams fik ideen til den rullende transportform, og siden har visionen været at give børn og voksne en selvsikker attitude, når de bevæger sig i bybilledet, i parkerne og fra A til B. Heelys er en udtryksform, der med sikkerhed høster imponerede blikke fra forbipasserende. Skoene skal inspirere børn til at være mere aktive, udforske friheden og slippe legen fri, lige når de har lyst.

Har du mod på at kaste dig ud på et par rullende Heelys, må du ikke tøve. Det bliver med garanti en oplevelse, du vil gentage igen og igen, uanset om du er 10, 20 eller 30. 

Heelys kongen var ni måneder

Det var i 1999, at kongen af Heelys Roger Adams fremstillede sine første Heelys. Men det siges, at han allerede som ni måneder gammel prøvede et par rulleskøjter, og at drømmen om at rulle frit omkring hver dag – hele tiden startede allerede dér. Hvor om alting er, har Roger Adams alle dage været passioneret om sin rullende virksomhed og det legesyge produkt, der er klar til at tage dig helt nye steder.

Hop om bord, og snør dine Heelys. Tag dine venner med på et rullende eventyr. Hos SPORT 24 er vi glade for at kunne præsentere dig for et spændende udvalg af Heelys i mange forskellige designs. Vælg din favorit, og kom så derudaf. Der findes ingen grænser for, hvad du kan foretage dig på dine Heelys, og det er lige sjovt hver gang. Øv dig på nye tricks, og præsentér dem for dit publikum, uanset om det er forbipasserende i parken eller familien, der er samlet. 

Vi ønsker dig god fornøjelse og en rullende start med dine Heelys.