NY TILBUDSAVIS | Find de mange, skarpe tilbud her >

Originale rullesko fra Heelys

Heelys er de originale rullesko, som - siden de blev opfundet i USA i 2000 – er blevet et kæmpe hit blandt børn og unge i hele verden. Nu finder du også de populære rullesko fra Heelys hos SPORT 24! Se det store udvalg af super seje rullesko online her på webshoppen - og vælg din favoritmodel.

Super smarte sko med hjul

Heelys rullesko ligner til forveksling et par helt almindelige sneakers. De har dog det fantastiske tvist, at der er monteret et eller to hjul under hælen på hver sko, som gør det muligt at rulle afsted, når du har lyst. Hjulene kan du nemt klikke af og på, så du uden besvær kan vælge om du vil gå eller rulle. Når hjulene er monteret kan du også nemt veksle mellem at skate afsted og gå almindeligt. Når du vil rulle, lægger du helt enkelt vægten tilbage på hælen og skubber fra med den anden fod. Vil du i stedet gå, lægges vægten frem på den forreste del af foden.

Sådan bremser du med Heelys rullesko

Når du ruller afsted på dine Heelys, kan du bremse på to forskellige måder. Vil du standse stille og rolig, skal du vippe tæerne opad på den ene fod, så det bagerste af hælen bruges som bremseklods. På den måde tager du langsomt farten af skoene, så du igen kan gå almindeligt videre. Vil du i stedet lave en hård opbremsning, lægger du omvendt vægten frem på tæerne og tager derefter et par hurtige skridt indtil balancen er genfundet.

Heelys rullesko med et eller to hjul

Teknikken på Heelys rullesko er rimelig enkel og de fleste børn fanger meget hurtigt ideen, så balancen og kontrollen over skoene er helt på plads efter få dage. Bemærk at nogle Heelys rullesko er forsynet med to hjul på både højre og venstre sko. Disse Heelys anbefales til nybegyndere, da balancen er nemmere at finde med to hjul. Når barnet har styr på teknikken, kan det forreste hjul fjernes, så skoene kan anvendes på samme måde som modeller med ét hjul.

Husk beskyttelsesudstyr når du bruger rullesko

Når du kører på Heelys rullesko kan farten blive høj, hvilket selvfølgelig er sjovt, men også en kilde til potentielt farlige situationer. Derfor anbefales du at bruge klassisk beskyttelsesudsyr, som også anvendes, når du kører på rulleskøjter. Hos SPORT 24 finder du altid et godt udvalg af godkendt beskyttelsesudstyr.

Lynhurtig levering af Heelys rullesko

Med et par rullesko fra Heelys kommer du med på en af de sjoveste trends fra USA. Kombinationen af super fede sneakers og muligheden for at rulle afsted når du har lyst, gør bare hverdagen lidt sjovere. Så tjek det spændende sortiment af smarte rullesko ud her på webshoppen og vælg din favoritmodel. Når du køber Heelys online hos SPORT 24, får du altid en lynhurtig og sikker levering. Du modtager således dine rullesko allerede efter blot 1-2 hverdage, så du med det samme kan få maksimal glæde af dine nye Heelys.