Farve: Navy/Silver/Green
Heelys Hyper Rullesko Børn
Størrelsesguide
Levering 1-2 dage - Gratis fragt for alle VIP kunder
Produktbeskrivelse

Heelys Hyper Børn er en solid og hyper moderne rullesko, der er designet til alverdens tricks, og som sikkert guider dig gennem hverdagens mange udfordringer.

 

De er fremstillet med en hårdfør og funktionel syntetisk overdel, som øger slidstyrken markant, mens ventilerende udluftningshuller ved forfoden sikrer dig en åndbar og afkølende følelse. Over vristen og anklen sikres pasformen af både flade sportssnørebånd og en kraftig velcrostrap, som giver et fast og varigt fit om fødderne.

 

Heelys Hypers brede pløs og bløde indlægssål er med til at give dig en behagelig komfort, hvilket skaber en fin balance mellem det slidstærke ydre og magelige indre. Derudover er den voluminøse gummiydersål designet til at fungere som bremse, hvilket den skrå hæl ligeledes er.

Sådan monterer du hjulene:

Under hælen sidder et gummistykke, som kan afmonteres med den tilhørende nøgle. Nøglen lirkes ind i det aflange hul bagerst på gummistykket og vippes opad. Herved blotlægges et hulrum, som hjulene klikkes ned i. Sørg for at hjulene er klikket ordentlig fast, så de bliver siddende.

Hjulene afmonteres igen ved at tage fat på "ydersiden" af dem og trække opad. Derefter klikkes det lille gummistykke på igen, så du kan bruge dem som almindelige sko.

2 x 1 hjul
ABEC 5 kuglelejer
Nøgle til på- og afmontering medfølger

Husk beskyttelsesudstyr

 

Se udvalget af Heelys rullesko!