⏳ FØDSELSDAGSRABAT: Spar 20%* på alle ikke i forvejen nedsatte varer | Slutter om

Garmin Vivoactive 4

1 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 1 af 1 produkter

Et smart GPS ur til dig, der har en aktiv livsstil

Med en lang række avancerede funktioner som du ellers kun ser på sportsurene, får du med dette smarte GPS ur mulighed for at opleve det samme.  Garmin Vivoactive 4 kan du bruge hele døgnet rundt – uanset hvad du laver. Den kan registrere det hele, og hjælpe dig med at nå dine træningsmål.

Forskellen på Vivoactive 4 og Vivoactive 4s

Du kan finde Garmin Vivoactive 4 i to modeller, som er henholdsvis Vivoactive 4 og Vivoactive 4s. Den primære forskel på disse to modeller er den fysiske størrelse af uret samt vægten. Vivoactive 4 har en lidt større skærm og vejer en smule mere end Vivoactive 4s. Alle funktioner og indhold i begge urer er derimod ens.

Robust skærm og høj opløsning

Skærmen på uret er designet med et stærkt Corning Gorilla Glas 3, som gør uret modstandsdygtig over for en hver aktivitet. Du skal derfor ikke være bekymret, hvis du ved et uheld kommer til at tabe uret.  Displayet er altid tændt på uret, og selv i sollys kan du aflæse dine vigtige informationer uden nogen problemer.

Hold dig aktiv med det smarte GPS ur døgnet rundt

Garmin Vivoactive 4 er et elegant og flot ur, som du kan have på i hverdagen som dit helt eget smartwatch. Du kan finde en lang række forskellige funktioner, som du kan anvende afhængigt af det behov du har. Modtag beskeder, notifikationer og opkald direkte på skærmen. Uret kan give dig en masse information om dig selv, hvis du tillader det. Den kan måle din puls, antal skridt, om du har sovet godt eller dårligt og meget mere. Med dette ur kan du holde øje med dit helbred døgnet rundt, fordi den registrerer det hele.

Træningsprogrammer direkte på dit håndled

Garmin Vivoactive 4 indeholder animerede træningsøvelser, som du kan se direkte på urskiven, hvilket gør det let for dig at dyrke motion uden at skulle tænke på, hvilke øvelser du skal lave. Du finder træningsøvelser inden for styrketræning, kardio, yoga og meget mere. Dermed bliver du fri for at skulle læse om træningsøvelserne, og kan blot se med på animationen. Uret hjælper dig med alt det den kan for at holde dig i form. Den giver dig besked om dit træningsniveau, herunder om det er sundt eller ikke, om du skal i gang med at træne med det samme nu og her, eller om du har brug for mere restitutionstid.

Køb dit næste GPS ur fra Garmin online

Du kan finde et bredt udvalg af GPS ure fra Garmin hos SPORT 24. Her kan du nemt og sikkert lægge dine varer i kurven, og forvente at få leveret dem hjem til dig efter blot 1-2 hverdage. Skulle du komme til at fortryde dit køb, kan du sende varen retur enten direkte til webshoppen eller til en af vores mange butikker.