Grundet ekstraordinær travlhed skal du påregne 2-3 ekstra afsendelsesdage

Garmin Venu

9 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 9 af 9 produkter

Garmin Venu – ure i flot design med masser af fede features

Garmin Venu urene er lavet i solide og flotte materialer. Urene er blandt andet udstyret med en urkrans, der er lavet i rustfrit stål og med Corning Gorilla Glas 3. Corning Gorilla Glas 3 er et hårdt og meget skadesresistent glas. Det betyder, at glasset er bedre til at modstå dybe ridser, der potentielt kan ødelægge glasset. Disse solide og flotte materialer lader dig være aktiv, uden at skulle bekymre dig om, at der sker noget med dit ur. Garmin Venu urenes display er produceret i AMOLED, hvilket gør, at du uden besvær kan se indhold på uret under alle lysforhold. Udover en skærm, der kan ses under alle forhold, er det en touchskærm, for at gøre brugen af uret lidt nemmere for dig. En vigtig detalje er at touchscreenen kan låses, så den ikke reagerer på berøring.

Udover at tilbyde ure i gode materialer, giver Garmin Venu dig også muligheden for at overføre, kontrollere og afspille helt op til 500 forskellige sange. På den måde har du altid muligheden for at nyde dine yndlingssange, uanset hvor du befinder dig.

Garmin Venu urene har også en lang batteritid. Faktisk op til hele 5 dage i smartwatch tilstand. På den måde kan du nyde at bruge dit ur uden hele tiden at skulle lade det op.

Optimer din træning med et Garmin Venu ur

Gamin Venu urene lader dig overvåge dine data, så du ved hvornår du skal være aktiv og hvornår du skal slappe af. På denne måde hjælper urene dig med at skabe de optimale forhold for kroppen, så du får maksimalt ud af din træning. I samme forbindelse giver urene dig også indblik i din fitnessalder, så du kan sammenligne dine data med personer i samme alder og køn. Urene måler også iltmængden i dit blod, som blandt andet kan bruges i forbindelse med din søvnregistrering.

Alt dette for at give dig de mest optimale forhold til at kunne yde de sidste 10% under træningen.

Når det kommer til selve træningen, giver urene dig mulighed for at få træningsindsigt i blandt andet hastighed, distance, restitutionstid, fremskridt, planlægning, træningsmængde og meget mere.

Garmin Venu er udstyret med godt GPS system

Garmin urene tilbyder dig også et lækkert GPS system, så du altid har muligheden for at finde rundt uanset din lokation. Dette er muligt da Garmin Venu urene snakker sammen med hele 3 satellitsystemer. Det drejer sig om GPS, GLONASS og Galileo. Disse 3 systemer består af hele 78 satellitter, hvilket er med til at sikre, at uret altid kan finde din korrekte lokation.

Prøv SPORT 24 Click & Collect

SPORT 24 giver dig muligheden for at bestille eller reservere varer til afhentning i en af vores fysiske butikker. Det betyder, at du blandt andet kan vælge at købe dine varer på webshoppen og få dem fragtfrit leveret til din lokale SPORT 24.
Gør det nemmere for dig selv at shoppe – prøv Click & Collect når du skal købe dit nye lækre Garmin Venu ur.

Husk du kan også skifte til en ny urrem. Tjek det store udvalg af Garmin urremme.