Garmin Forerunner 955

4 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 4 af 4 produkter

Garmin Forerunner 955 – Et multisportsur med hav af funktioner

Garmin Forerunner 955 er uret til den seriøse træner. Den er til dig, der har brug for et højkvalitets GPS-smartwatch til at tracke din træning. Uanset om der er tale om cykling, løb, svømning eller noget fjerde, er dette Garmin ur perfekt til dig. I denne nyeste version fra Garmin får du en række fede opdateringer. Hvis du er på udkig efter de nyeste funktioner fra Garmin, er denne serie fra Garmin et godt sted at starte.

Find Garmin Forerunner 955 i to modeller

Den nyeste model, Garmin Forerunner 955, kan du finde i to udgaver:

  • Garmin Forerunner 955
  • Garmin Forerunner 955 Solar

Urene kan præcis det samme, men nu får du mulighed for optimal batterilevetid gennem Power Glass-skærmen i Garmin Forerunner 955 Solar, der sørger for solopladning. Med Garmin Forerunner 955 Solar får du en suveræn batterilevetid, så du kan bære uret helt op til 20 dage i smartwatch-mode uden og skulle oplade den. I både Forerunner 955 og Forerunner 955 Solar får du et hav nye funktioner. Det betyder blandt andet, at du i begge ure får touchscreen, så du kan navigere rundt på uret uden at bruge knapperne. Det betyder dog ikke, at knapperne er væk, så du kan stadig bruge uret ved hjælp af dem. Men touchscreenen er helt klart en fordel, når du navigerer rundt på urets kort. Du får i urene et helt nyt, forbedret GPS-system, så du kan tracke din rute, distance og tempo endnu mere nøjagtigt.

Garmin Forerunner 955 til den seriøse

Garmin Forerunner 955 er til dig, der træner seriøst og har brug for det bedste udstyr for at tracke din træning og få alt relevant data, så du har et komplet overblik over din træningsstatus. Det er til dig, som ikke går på kompromis med kvalitet, og det er til dig, der dyrker flere forskellige sportsgrene. Du får en træningsmakker, der konstant opdaterer dig på din krops tilstand og giver dig et komplet overblik over, om du træner optimalt.

Køb Garmin Forerunner 955 online i dag

Du kan finde et stort udvalg af den populære Garmin Forerunner 955 på SPORT24.DK. Find lige præcis den model og det design som du synes bedst om, og køb den allerede i dag. Bestil hurtigt og sikkert online allerede i dag og få fri fragt som klubmedlem. Husk at du har 365 dages returret og selv bestemmer om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.

Se også vores udvalg af andre modeller i Forerunner serien:

Garmin Forerunner 45

Garmin Forerunner 245

Garmin Forerunner 255

Garmin Forerunner 745

Garmin Forerunner 945

Alle Garmin Forerunner løbeure