FZ Forza

()

FZ Forza

På badmintonfronten er det ikke til at komme uden om det kvalitetsbevidste mærke FZ Forza, som er 100% danskejet. Mærket producerer ketchere og andet badmintonudstyr, som efterhånden er blevet kendt verden over. Med både funktionalitet og kvalitet i højsædet, er der intet at bekymre sig om, når du står på badmintonbanen udstyret med FZ Forzas produkter. 

Udviklet til badmintonspillere – af badmintonspillere

I 1990 blev mærket FZ Forza etableret af fire idrætsudøvere, heriblandt også badmintonspillere, for at skabe et alternativ til de asiatiske badmintonmærker. Målet var at udvikle ketchere til badmintonspiller – af badmintonspillere. Ideen bag FZ Forza var at skabe et dansk kvalitetsprodukt til en fair pris, og danskerne syntes tilsyneladende om idéen, for allerede tre år efter var mærket det næststørste badmintonmærke i Danmark. I 1996 skrev FZ Forza sine første kontrakter med flere førende elitedivisionsklubber og de sponsorerer i dag flere danske og internationale topspillere. Også inden for FZ Forzas egne rækker er der badmintonekspertise at hente. Martin Lundgaard Hansen, som er tidligere All England-vinder i 2004 og 2006, arbejder som brand manager og eksportchef for det populære brand.

Dansk design med fokus på kvalitet

  • Alle deres produkter bliver udviklet i Danmark og testet af danske elitespillere for at sikre en så høj kvalitet som muligt.
  • FZ Forza samarbejder med AAU (Aalborg Universitet) om produktudvikling i projektet ’Verdens bedste badmintonketcher’.
  • De er på nuværende tidspunkt aktive i mere end 40 lande.
  • I dag er mærket ejet af Sports Group Denmark med hovedkontor i Funder i Midtjylland og er leverandør til den danske sportsbranche.

Hos SPORT 24 er vi glade for at tilbyde dig FZ Forzas særlige ekspertise og erfaring fra badmintonverdenen, som klart afspejler sig i deres produkter. Der er ingen tvivl om, at det danske design, funktionaliteten og den høje kvalitet gør brandet til et af Danmarks mest populære inden for badminton.