UDSALGET er i gang! Se de mange fristende udsalgstilbud lige HER >

FootBalance

()

Footbalance – skab balance for dine fødder

Hvis man er på fødderne hele dagen på arbejdet, så har de fleste oplevet at få ondt i dem, når de får skoene af derhjemme. Og det er helt naturligt. Fødderne er nemlig kroppens primære kontaktflade med jorden, så det kræver en hel del støtte for at fødderne har det godt. Og den støtte kan en sål fra Footbalance give dig!

Maksimal komfort og stabilitet

Mange tænker måske; ”Hvorfor købe en sål, når der allerede ligger en i min sko?” og det er et godt spørgsmål. Men sålerne i dine sko er masseproduceret, hvor en sål fra Footbalance kan give dig maksimal støtte og tilpasning – uanset hvad. Det er nemlig muligt at smide en Footbalance sål i ovnen (instrukser medfølger), så den bliver tilpasset helt perfekt til dine fødder. Footbalance er simpelthen skræddersyet til dig – og det kan mærkes!

Fordele ved Footbalance

  • Uovertruffen fleksibilitet og komfort
  • Patenteret, dynamisk kerne, der sikrer en sund og optimal fodstilling
  • Fantastisk stabilitet

Footbalance passer til alle

Der er en Footbalance sål til alle slags fødder. Så uanset om du har behov for let svangstøtte, medium svangstøtte eller meget svangstøtte, så er du sikret en god oplevelse med dine Footbalance såler. Sålerne tilbyder simpelthen en perfekt kombination af fleksibilitet og stabilitet, der gør, at dine fødder kan arbejde helt naturligt. Helt uden at få ondt, når du skal hjem fra arbejde. 
Så har du råd til at vente længere? Køb en Footbalance sål her på SPORT 24s webshop i dag og få en bedre hverdag i morgen – dine fødder vil helt sikkert takke dig for deres nye bedste ven.