NY TILBUDSAVIS | Find de mange, vilde tilbud her >

Fodboldmål

4 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 4 af 4 produkter

Kvalitets fodboldmål til haven

Hvis du eller dine børn elsker fodbold og I har en have, er det oplagt at anskaffe et fodboldmål. Med et fodboldmål i god kvalitet kan I nemlig rigtig drømme jer til de store stadions verden over og næsten mærke suset, når bolden sendes i netmaskerne. Når fodboldmålet står i haven, er det slut med trøjer, grene eller hvad I ellers kan finde på at bruge som stolper. Nu kan I sparke løs og se bolden ryge i mål igen og igen.

Bliv klar til familiedyst i haven

I vores udvalg af fodboldmål til haven finder du forskellige størrelser, så du kan vælge det mål, der passer bedst til din have. Når hele familien dyster på havens græs, er der ingen der ønsker at tabe og miste håneretten. Derfor er vores fodboldmål til haven fremstillet i slidstærke og robuste materialer, der tåler at blive brugt – også når kampen går i overtid og intensiteten stiger.

En targetdug er perfekt til præcisionstræning

Nogle af de fodboldmål, som du kan købe hos SPORT 24, leveres med en såkaldt targetdug, der er ideel til præcisionstræning og som i den grad lægger op til sjove konkurrencer. En targetdug spændes på fodboldmålet og tillader kun bolden at gå i mål igennem de udvalgte steder, hvor der er lavet hul. Targetdugen spændes nemt af og på, så I hurtigt kan skifte mellem at spille ”almindeligt” og øve præcisionsspark.

Effektiv selvtræning med en rebounder

Har du lyst til at krydre fodboldtræningen i haven med mere end et fodboldmål, kan vi klart anbefale, at du anskaffer dig en fodbold rebounder. En rebunder er ideel til selvtræning, når du gerne vil finpudse teknikken. Sæt fodbold rebounderen op, spark bolden mod den og modtag en aflevering, som du kan arbejde videre med. På den måde kan du igen og igen træne forskellige tæmninger med hele kroppen. Anvender du rebounderen sammen med et fodboldmål, kan kombinere tæmningerne med efterfølgende afslutninger – enten med eller uden targetdug.

Dyrk fodboldglæden hjemme i haven

Hos SPORT 24 elsker vi sport og ikke mindst fodbold. Derfor er vores indkøbere konstant på jagt efter udstyr i høj kvalitet, der kan være med til at øge glæden – uanset om du vil selvtræne i haven eller invitere venner og familie over til en rask fodboldkamp. Vi står inde for den høje kvalitet og lover masser af sjove timer med fodboldmål og rebounder. Husk også at se vores udvalg af fodbolde og målmandshandsker.

#dyrkglæden