Din indkøbskurv

Total: 0,00 DKK

Fodboldstøvler

Fodboldstøvler

(194 produkter)

/ 90 / Alle

(194 produkter)

/ 90 / Alle
Vi har modtaget din besked, mange tak!
Der skete en fejl, beklager. Prøv igen senere.

Bliv en bedre fodboldspiller med de rigtige fodboldstøvler!

Uanset om du er den snilde tekniker, den lynhurtige angriber eller den brutale forsvarsspiller, så kommer du ikke langt på en fodboldbane, uden et par velvalgte fodboldstøvler på fødderne! Men der er et par vigtige beslutninger, som skal tages, når du er på jagt efter den helt rigtige fodboldstøvle - støvlerne findes nemlig i flere forskellige typer og varianter...

Fodboldstøvlerne har fulgt med udviklingen

Fodbold er ikke bare en sport, der foregår i tv. Mange af os har dyrket fodboldsporten i mange år og har selv prøvet at lede efter fodboldstøvlerne, der lige præcis passer bedst på fødderne. Tidligere var næsten enhver fodboldstøvle ens og ofte lavet i den samme type læder. Derfor spillede næsten alle med ens støvler på grønsværen, men i takt med udviklingen og i takt med at der er kommet nye producenter på markedet, er der også kommet flere forskellige kvaliteter og typer at vælge imellem.

Oprindeligt var fodboldstøvlerne faktisk højere i skaftet, end de er i dag. Dengang brugte man også små korkskiver som knopper under støvlerne, men når korkskiverne blev slidt ned, kom sømmene ud - og var til stor fare for både modspillere og holdkammerater. I dag er støvlerne grundlæggende opdelt i 2 kategorier: Syntetiske- og læder fodboldstøvler.

Den syntetiske fodboldstøvle

Man ser i stigende grad de offensive kræfter på fodboldholdet iføre sig de farverige og smarte syntetiske fodboldstøvler! Men det er ikke kun de offensive spillere, der kan få gavn af denne type støvler. I takt med at de defensive spillere trækker mere med fremad på banen, ser man nemlig også den defensive del af truppen vælger at spille fodbold i den syntetiske fodboldstøvle - for at kunne give en imponerende opvisning i helt fantastisk boldkontrol, med bragende indlæg fra fløjen. Støvler i syntetisk materiale har den force, at de tilpasser sig godt til din fod, allerede fra første gang du tager dem på. Fodboldstøvlerne i syntetisk materiale sidder derfor helt tæt til foden og giver dig en uovertruffen fornemmelse af at have fuld boldkontrol på fodboldbanen- fra du sjæler fodbolden fra en modspiller, til du afleverer den sikkert til en medspiller.

Læder fodboldstøvlen

Tilhører du den defensive del af holdet, som gerne kaste sig brutalt ud i taklinger? Så er læder typisk det bedste valg for dig. Taklinger, vendinger og anden action slider meget på fodboldstøvlerne. Derfor ser man ofte, at forsvarsspillere og defensive midtbanespillere vælger at spille bold i fodboldstøvler med læderoverdel. Støvler i læder er nemlig mere robuste og hårdføre end syntetiske. Læderstøvler former sig efter foden, fra første gang du tager dem på - men i modsætning til de syntetiske fodboldstøvler, så bevarer læderstøvlerne den tilpassede form og trækker sig ikke sammen igen. Udover at de former sig efter din fod, så er fodboldstøvlerne af læder også ganske behagelige at have på - selv efter en fodboldkamp! Hvis du er til hårde tacklinger og har komfort som førsteprioritet, så kan denne type støvler være det rigtige valg for dig.

Knopper

Knopperne under sålen er et meget vigtigt element i moderne fodboldstøvler. A