Træningsudstyr til hjemmetræning

80 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 80 produkter

Træningsudstyr til hjemmetræning – gør det nemt for dig selv

Imellem madlavning, vasketøj, arbejde og leg med børnene kan det være svært også at nå fitnesscentret et par gange om ugen. Med træningsudstyr til hjemmetræning har du udstyret til hurtigt og nemt at træne kroppen igennem på stuegulvet. Det behøver ikke tage mere end 10 minutter af gangen.

Alsidigt udvalg af træningsudstyr til hjemmetræning

Her på webshoppen tilbyder vi dig et bredt udvalg af træningsudstyr, som du kan bruge til træning derhjemme eller tage med til træning i fitnesscentret. Lav dit eget lille træningslokale med kettlebells, gymnastikbolde, træningsmåtter, sjippetov og massagebolde derhjemme. Find det træningsudstyr, der passer dig og din træning bedst. Gør hverdagen lettere for dig selv, hvor der er plads til at nå det hele uden at få sved på panden af tidspres men i stedet af en succesfuld træning hjemme i stuen.

Kom godt i gang med træningsudstyr til hjemmet

Du behøver ikke have et helt fitnesslokale i huset, mindre kan også gøre det. Hvis du ligger inde med en

Så er du godt på vej mod en succesfuld træning. Yogamåtten åbner op for et hav af forskellige træningsøvelser på stuegulvet. Du bliver fri for træk og får et blødt, støttende underlag.

Med en træningselastik bliver det ikke nemmere at styrketræne hele kroppen. Træningselastikken tilpasser sig automatisk til dig og din styrke. Det er desuden nemt at have med på tur, hvis du vil træne videre uden for hjemmet.

Når du er blevet rigtig god med sjippetovet, opnår du en fremragende kondition. Både arme og ben styrkes, og din udholdenhed forbedres. Det er nemt at bruge sjippetovet, og brugen kan nemt gøres til en leg i familien.

Sjippetov er ikke bare et reb med håndtag i begge ender. Der findes mange udgaver af sjippetov, som bruges til forskellige formål. Ligeledes er meget af det træningsudstyr til hjemmetræning, du finder her på siden, designet i forskellige størrelser og vægtklasser, så du kan skræddersy dit eget lille træningslokale derhjemme og få det optimale ud af din træning. SPORT 24 har også et stort udvalg af træningstøj, som booster din selvtillid og komfort, mens du træner.

Ønsker du mere inspiration, kan du besøge vores spændende univers med hjemmetræning.