FC Barcelona fodboldtøj

2 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Fodbold
(2)
Fodboldtøj
(2)
SizeVis liste
122 - 128
128 - 137
137 - 147
147 - 158
158 - 170
S
L
XL
KønVis liste
Mænd
(1)
Drenge
(1)
Piger
(1)
Pris
DKK 550
DKK 700
MærkerVis liste
Nike
(2)
KlubVis liste
FC Barcelona
(2)
FarverVis liste
Pink
(2)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(1)
Sortering
Viser 2 af 2 produkter

FC Barcelona fodboldtøj; farver som alle kender

Som tilhænger af FC Barcelona kan du med stolthed iklæde dig fodboldtøj i de klassiske blaugrana farver - hvilket er det catalanske ord for rød og blå - eller vælge klubbens opsigtsvækkende udebanetøj i spraglet design. Uanset hvor i (fodbold)verdenen du befinder dig, ringer ordet Barça en klokke, hvilket de karakteristiske røde og blå striber ligeledes gør. Den verdenskendte klub er for mange et symbol, hvilket også understreges af mottoet "Més que un club", der på dansk betyder ”Mere end en klub”.

Historie og identitet

Når du er iført FC Barcelona fodboldtøj, er ingen i tvivl om, hvor din loyalitet ligger. Den catalanske storklub blev grundlagt i 1899, og er én af blot tre klubber, der altid har spillet i den spanske La Liga siden dennes etablering i 1929. Dette - sammenholdt med de mange Champions League-, liga- og pokaltitler - har skabt en vinderkultur og et grundlag, hvorpå den succes som klubben nyder verdensomspændende er bygget. Derudover er den legendariske kamp mod de evige rivaler Real Madrid – der blot er kendt som El Clásico, og vel nok verdens mest kendte rivalisering – med til at tilføje endnu et aspekt til FC Barcelonas mytiske status.    

I mange år har Barça været forbundet med kampen mod det spanske styre i Madrid, hvorfor regionen Cataloniens røde og gule farver som oftest er en del af FC Barcelona fodboldtøj. Enten i det våbenskjoldslignende logo eller som en tynd stribe, der kun svagt er synlig men dog altid til stede.

Træd i legendernes fodspor

Svøbt i FC Barcelona fodboldtøj går du i nogle af verdens aller bedste fodboldspilleres fodspor. Tænk blot på Lionel Messi, Ronaldinho, Rivaldo, Ronaldo, Hristo Stoichkov eller Johan Cruyff; alle spillere der har sat deres markante aftryk i FC Barcelona. Samtidig med at tiltrække alverdens topspillere, har FC Barcelona altid været leveringsdygtige af egne talenter til klubbens førstehold, og spillere som Iniesta, Piqué, Puyol og Guardiola er alle blevet opdraget på klubbens eget akademi La Masia.

Find FC Barcelona fodboldtøj og meget andet på SPORT24.DK   

På SPORT24.DK finder du et bredt udvalg af FC Barcelona shorts, trøjer, strømper, fodbolde eller noget helt femte. Hvad enten du er til de klassiske røde og blå hjemmebane klubtrøjer og spilleshorts, de mere farverige udebanetrøjer eller blot mangler en fodbold eller et par benskinner, finder du helt sikkert hvad du søger på SPORT24.DK eller i de fysiske SPORT 24 butikker.