Espadrillos – et sommerhit år efter år

Temperaturerne har sneget sig op på de to cifre, og det dufter af sommer og sol. Stik fødderne i et par sommersværmende espadrillos. Du kommer med det samme i sommerstemning.

Espadrillos er en let og eksotisk sommersandal med behagelig komfort og et moderigtigt look. Det der kendetegner et par espadrillos er:

  • Casual look
  • Canvas overdel
  • Lav sål af bast

Du kan både få dine espadrillos med dekorative finurligheder, med en innovativ skumsål eller i et enkelt og klassisk look. Espadrillos bæres både af mænd og kvinder, børn og voksne.

Espadrilles eller espadrillos?

Kært barn, mange navne. Espadrilles er den spanske udgave. Da skoene har sin oprindelse i Spanien, er Espadrilles vel den mest korrekte stavemåde. Espadrillos er dog den mest fordanskede udgave af de eksotiske sommersko. Uanset, om du kalder dem espadrilles eller espadrillos, får du et smart, casual og sommerlige look.

Espadrillos til alle begivenheder

Espadrillos – eller espadrilles – passer til hverdag og fest. Du kan sagtens sætte dine espadrillos til en sommerkjole, en pæn skjorte og bukser. Du kan også fuldende det casual look med espadrillos og lette, sommerlige hørbukser.

Brug espadrillos i hverdagen og fritiden, til festlige begivenheder og ren afslapning. Mulighederne er mange. Du bestemmer stilen. Der kan også sagtens være mere end ét par espadrillos på skohylden, så du har plads til de enkle og de spraglede, der passer sig til hver sit outfit.

Den finurlige espadrillos sål

Sålen på dine espadrillos adskiller sig fra de såler, du oftest ser på sommersko. Sålen er typisk konstrueret af jutebånd, som er en tekstilfiber, som fås fra juteplantens stilk. Du får en grov og slidstærk sål. Sålen er dog mest kendt som en bastsål, som er en art af jute. Uanset hvad, er sålen på dine espadrillos med til at give skoene deres karakteristiske look, som er kendt over hele verden på badestrande, cafeer, arbejdspladser og meget mere.

Køb dine espadrillos hos SPORT 24

Hos SPORT 24 har vi et stort udvalg af espadrillos – både de klassiske og nytænkende modeller med EVA sål. Espadrillos egner sig til et frisk og sporty look, og vi har masser af matchende outfits  til skoene.

Lad dig inspirere af de mange modeller, og vælg dine favoritter. Hvis du bestiller online, kan du have dine nye espadrillos på allerede om 1-2 hverdage. Som Klub SPORT 24 medlem får du din bestilling sendt uden fragtomkostninger. I butikkerne har vi også altid et bredt udvalg af espadrillos til herrer og damer. Kom ind, og prøv forskellige par for at finde frem til de rette. Salgsassistenterne står klar til at guide dig.

God fornøjelse med dine espadrillos – og god sommer!