⏳ FØDSELSDAGSRABAT: Spar 20%* på alle ikke i forvejen nedsatte varer | Slutter om

Ecco sko

7 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 7 af 7 produkter

Ecco sko er spækket med lækre features

Med fodtøj fra Ecco får du enormt mange lækre features, som du kan bruge til at gøre dine dage lidt federe. Det er blandt andet en affjedrende teknologi i hælen, der kan være med til at nedsætte risikoen for skader, når du træder ned på den hårde asfalt. Eller den vind- og vandtætte membran med øget åndbarhed, der sørger for, at du undgår våde og opkogte fødder. Der er også features, der giver dig en enorm fleksibilitet og mobilitet blandet med en robust ydre gummisål, som er med til at sikre det gode greb mod underlaget i al slags vejr. Det kan også være en lille lækker ting, der gør skoen ekstra nem at bruge - som speed lacing - der gør snørebåndene nemme at stramme med bare ét ryk. Så gå ikke glip af alle de smarte detaljer en Ecco sko kan give dig. Find dine favorit Ecco sko i det spændende udvalg her på shoppen.

Ecco sko til din løbetur

Når du er ude og løbe på landevejen eller i skoven, er det vigtigt at have et par sko, der kan klare opgaven. Med en Ecco sko får du fodtøj, der giver god affjedring og dæmpning, samtidig med at de har en ydersål, der sørger for fantastisk greb uanset underlaget. Du får derfor et par sko, der giver dig muligheden for at forcere selv de mest mudrede stier i høj fart. Når du er ude og løbe, er det vigtig at have sko, som sidder godt, så din fod ikke glider rundt i skoen. Derudover skal den tilbyde den nødvendige stabilitet, der gør at du føler dig tryg på løbeturen. Ecco har til dette formål lavet en feature, der sikrer en fremragende pasform med en lav profil, der gør, at du er tættere på jorden og dermed opnår denne vigtige stabilitet i dit løb.

Teknologien danner fundamentet for dine Ecco sko

Ecco gør rigtig meget ud af altid at have den rette teknologi i skoen til dig. Det gøres ved at de altid skaber enkle, eksklusive og suverænt udførte sko i nytænkt minimalistisk, skandinavisk design. De arbejder hårdt på at skabe komfort og øget funktionalitet, så du får en sko, du kan bruge både i din hverdag - men også når du drager ud i verden på eventyr.

Find dine nye Ecco sko hos SPORT 24

Find de helt rigtige Ecco sko til dig og din hverdag, eller de eventyr du har tænkt dig at begive dig ud på. Kig ind i vores lokale butikker i nærheden af dig, eller bestil dit par på webshoppen. Ved bestilling på webshoppen får du altid hurtig afsendelse indenfor 1-2 hverdage. SPORT 24 giver dig også 365 dages fuld returret på ubrugte varer i original emballage, hvilket både gælder ved køb i vores butikker samt på webshoppen. Så skynd dig at få købt dine Ecco sko hos SPORT 24.

Få mange lækre fordele med VIP-medlemskab

Som SPORT 24 VIP-medlem får du enormt mange fordele. Ved bestilling af varer online, får du muligheden for gratis fragt, hver gang du handler. Du får vores attraktive kataloger før alle andre, og kan derfor være en af de første til at se alle de mange gode tilbud. Vi giver dig også muligheden for nemt at holde styr på dine kvitteringer, da disse automatisk gemmes inde på din VIP-konto. Se de mange fordele her.

Se også vores udvalg af Ecco støvler.