Columbia jakker

75 produkter

Viser 32 af 75 produkter
Vis flere produkter

Smarte Columbia jakker med høj komfort

Columbia Sportswear er et verdenskendt outdoormærke, som blandt andet designer jakker i absolut topkvalitet. Her på siden finder du altid et stort og spændende udvalg af nogle af de allerbedste Columbia jakker. Udover et smart design er en Columbia jakke kendetegnet ved at være fremstillet med en række gennemtestede teknologier. Det sikrer, at du altid holdes komfortabel og godt tilpas, når du bevæger dig udendørs i naturen, er på legepladsen med børnene eller går en tur gennem byen. Sortimentet er stort og du kan altid finde en Columbia jakke der matcher dine behov – uanset vejret. 

Teknologier der holder dig varm og tør

Columbia anvender forskellige teknologier, alt efter hvor varm og vandtæt jakken skal være. De gennemtestede teknologier sørger for at din Columbia jakke tilbyder den ønskede komfort og sikrer på den måde komfort i absolut topklasse. Du kan altså trygt vælge en af de flotte Columbia jakker og herunder kan du se en oversigt over de mest anvendte teknologier og hvilke fordele de giver dig, så du kan vælge en model, der passer til dine behov:

  • Omni-Tech™ - åndbar, vind- og vandtæt membran, hvor alle syninger er tapede

  • Omni-Heat™ Thermal Reflective – varmende og åndbar teknologi, der reflekterer kroppens varme

  • Omni-Heat™ Thermal Insulation – varmt polyesterfyld, der sikrer en høj komfort 

  • Turbodown Wave™ - mix af Omni-Heat™ teknologierne og 900-fill dun, der sikrer en super varme

  • Thermarator Insulation™ - dunimiterende og ultrafint fiberfyld, der holder på og giver god varme

Ofte er jakkerne designet med flere af de nævnte teknologier. Du kan blive klogere på de enkelte Columbia jakker ved at klikke ind på varekortet og læse produktbeskrivelsen, hvor de relevante teknologier vil være nævnt. 

Lækre detaljer der gør en forskel

I vores sortiment af Columbia jakker, finder du både modeller til damer og herrer. De mange forskellige designs gør det muligt at finde en model, der passer til netop din stil. Der er både helt klassiske Columbia jakker og modeller med mere spræl i. Nogle modeller har et nærmest minimalistisk design, mens andre er forsynet med masser af forskellige detaljer. Det kan eksempelvis være praktiske lommer, en imiteret pelskrave på hætten eller forskellige muligheder for justering af størrelsen. Derudover skal du beslutte dig for, om du ønsker en Columbia jakke i almindelig længde eller om den skal have et længere parka design, som giver dig ekstra dækning omkring lårene. 

Hurtig og sikker handel på SPORT24.DK

Har du fundet en Columbia jakke her på siden, kan du roligt lægge din ordre. Når du handler online hos SPORT 24, afsender vi dine varer efter blot 1-2 hverdage og giver dig hele 365 dages returret. Du bestemmer naturligvis selv, om du sender retur til webshoppen, eller om du hellere vil bytte i din nærmeste SPORT 24 butik, hvor vores veluddannede personale står klar til at hjælpe dig.

Husk også at du som Klub SPORT 24 medlem får en række fordele som blandt andet fri fragt og retur, bonusopsparing på alle dine køb og attraktive medlemspriser. Du kan læse meget mere om kundeklubben og oprette dig helt gratis lige her.

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg