Mærk sambaen med Brasiliens landsholdstrøje!

For Brasilien er fodbold alt! Derfor hviler der et ekstra stort pres på det brasilianske fodboldlandshold og spillerne i Brasiliens landsholdstrøje, når de mange stjernespillere træder inden for kridtstregerne. Brasilien har allerede vundet VM plus den sydamerikanske pendant til EM; Copa America masser af gange. Derved kan man sagtens betragte Brasilien som den mest succesfulde fodboldnation – dog skarpt forfulgt af for eksempel Italien, som ligeledes har et hav af medaljer og vundne verdensmesterskaber bag sig.

Ud over Brasiliens mange VM guldmedaljer, har den stolte sydamerikanske fodboldnation også vundet flere sølvmedaljer og bronzemedaljer gennem årene, hvor alverdens fodboldlandshold har sat hinanden stævne ved verdensmesterskabet. Brasilien vandt for eksempel en VM guldmedalje i 2002 i Korea og Japan, og de brasilianske fodboldprofiler er altid sultne efter at vinde endnu en VM-titel. De legende ekvilibrister i Brasiliens landsholdstrøje er nemlig konstant på jagt efter den gyldne VM pokal eller det skinnende Copa America trofæ.

Gennem årene har mange nævneværdige fodboldstjerner spillet i Brasiliens landsholdstrøje, men for mange fodboldfans er Edson Arantes do Nascimento, bedre kendt som Pele, den største brasilianske fodboldstjerne, der har spillet i Brasiliens landsholdstrøje. På verdensplan er Pele en af de største og mest anerkendte fodboldspillere, der nogensinde har vist sine talenter på en fodboldbane - både indenfor og udenfor Brasiliens grænser.

En spiller i Brasiliens landsholdstrøjer skiller sig ud; Neymar JR

Brasilien har altid haft mange dygtige profiler på fodboldlandsholdet; dog skiller den meget omtalte og ekstremt populære Neymar JR sig ud, som for alvor slog rigtigt igennem, da han spillede i den brasilianske storklub Santos. Neymar har tidligere udtalt, at han ikke ønskede at skifte klub før VM i hjemlandet i 2014, men da FC Barcelona smed et uimodståeligt tilbud på bordet, kunne den unge angriber ikke sige nej. I 2013 skrev Neymar derfor under på en 5 årig kontrakt med Barcelona, hvor han tidligere spillede sammen med ikoner som Argentinas skarpe angriber Lionel Messi samt fodboldspillerne Xavi og Iniesta fra Spaniens landshold.

For at træde ud ad Messis lange skygge blev Neymar JR i sommeren 2017 verdens på daværende tidspunkt dyrest handlede fodboldspiller nogensinde, da han skiftede til franske PSG for en pris på over 1,5 mia. danske kroner. Men uanset om salgsprisen er 1 million eller 1 milliard, vil det at bære Brasiliens landholdstrøje og hæve pokaler for sit hjemland for enhver fodboldspiller i den brasilianske spilletrøje være et sikkert skridt mod storhed og anerkendelse.

Brasilien og samba hænger uløseligt sammen

I Brasilien står tiden stille, når fodboldlandsholdet løber på banen for at spille ”sambabold”. Den glade samba musik skaber en euforisk stemning og der er høje forventninger til den opvisning i lækkert fodbold, som de dedikerede brasilianske fodboldfans forventer at få, når de er mødt op for at støtte deres landshold. Kun få fodboldnationer nyder lige så meget opbakning, som de hengivne brasilianerne giver deres fodboldlandshold og spillerne i Brasiliens landsholdstøje. Man kan næsten betegne de brasilianske fodboldfans som den 12. spiller på holdet, når de mange blå-gule fans i eksotiske udklædninger støtter deres landshold fra lægterne. Det er en fantastisk følelse at mærke et helt stadion, der syder af samba musik, glade mennesker og en stemning som altid sætter smil på læberne. Tager man den brasilianske landsholdstrøje på, kan man næsten mærke stemningen - uanset om man står på stadion eller man sidder bag skærmen!

Køb Brasiliens landsholdstrøje nu

Skynd dig at få fat i din egen brasilianske landsholdstrøje– så du er klar til at føle sambastemningen og vise din støtte til Brasiliens landshold, når de brasilianske fodboldstjerner løber på banen med forventningen om at vinde endnu en guldmedalje! Køb Brasiliens landsholdstrøje online eller i en af de fysiske SPORT 24 butikker.