✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. adidas Alphaskin Langærmet Trænings T-shirt Børn
  adidas adidas Alphaskin Langærmet Trænings T-shirt Børn
  200 DKK
 2. Endurance Actty Løbe T-shirt Børn
  Endurance Endurance Actty Løbe T-shirt Børn
  200 DKK 100 DKK
 3. Nike Pro Langærmet Trænings T-shirt Børn
  Nike Nike Pro Langærmet Trænings T-shirt Børn
  250 DKK
 4. Endurance Actty Løbe T-shirt Børn
  Endurance Endurance Actty Løbe T-shirt Børn
  200 DKK 100 DKK
 5. Endurance Drill Løbe T-shirt Børn
  Endurance Endurance Drill Løbe T-shirt Børn
  230 DKK 115 DKK
 6. Nike Pro Trænings T-shirt Børn
  Nike Nike Pro Trænings T-shirt Børn
  200 DKK

Trænings T-shirts til børn

(34 produkter)

Motivér dine børn med en lækker trænings T-shirt

En trænings T-shirt til børn er fantastisk alsidig og giver både piger og drenge en skøn komfort, når der står bevægelse og fysisk aktivitet på programmet - uanset om de træner, leger eller kombinerer de to ting. Langt hen ad vejen skal træning for børn være en leg, der inspirerer til daglig fysisk aktivitet og hyggelige stunder med kammerater eller mor og far. Selvom vi ikke anbefaler, at børn skal træne hårdt og intenst, er det stadig vigtigt, at de er klædt på i rigtigt træningstøj, der sikrer en høj komfort. En lækker trænings T-shirt til børn kan nemlig være med til at skabe den nødvendige motivation til at komme i gang og fortsat have lysten til træning. Derfor finder du her på siden et godt udvalg af smarte, velsiddende og funktionelle trænings T-shirts til børn.

Komfortable trænings T-shirts til børn

Udover at en trænings T-shirt til børn gerne må være fremstille med et smart design, er det en fordel, hvis den er let, blød og fleksibel. Det sikrer nemlig en yderst behagelig komfort med masser af bevægelsesfrihed, hvilket er super vigtigt, når du er fysisk aktiv. Trænings T-shirts til børn bør desuden være udført i materialer med gode åndbare og svedtransporterende egenskaber. Det sikrer nemlig at kroppen holdes tør og dejlig komfortabel under træningen.

Smart stil uden at gå på kompromis med komforten

Trænings T-shirts til børn kan være designet på mange forskellige måder. Alt efter temperaturen kan du vælge modeller med korte eller lange ærmer. Derudover finder du både løse modeller og trænings T-shirts med en mere tætsiddende pasform. Sortimentet lader dig også vælge mellem klassiske ensfarvede modeller og trænings T-shirts med friske og moderne farver. Uanset hvilken type du vælger, er kvaliteten helt i top, så du ikke behøver at gå på kompromis med komforten.

Kom godt i gang med træningen hos SPORT 24

Tjek sortimentet ud og vælg din nye favorit trænings T-shirt til børn online hos SPORT 24. Når du handler på SPORT24.DK, får du leveret dine varer inden for kun 1-2 hverdage, så du hurtigt kan komme i gang med træningen. Skulle du fortryde dit køb, har du 365 dages returret, hvor du naturligvis også kan bytte i en fysisk SPORT 24 butik. Husk også at du som VIP-medlem får fri fragt og retur, når du handler her på webshoppen.