NY TILBUDSAVIS | Find de mange, skarpe tilbud her >

Plejemidler til tøj & sko til børn

10 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 10 af 10 produkter

Plejemidler til tøj og sko

Imprægnering af tøj i vaskemaskinen er noget af det nemmeste, når du har udstyret til det. Her på siden finder du et bredt udvalg af pleje- og vaskemidler til tekstil imprægnering og imprægnering til sko.

Når du plejer dit outdoor gear, har du glæde af det længere. Du kan gå til opgaven på flere måder. Hos SPORT 24 har vi midlerne til en grundig og simpel pleje.

Imprægnering af tøj i vaskemaskine

Har du en jakke eller et par bukser, der trænger til tekstil imprægnering, kan du blot smide det i vaskemaskinen med et plejende vaskemiddel.  At imprægnere tøj i vaskemaskinen er supernemt, især med større beklædningsdele, som ikke er nemme at dække 100% med en spray.

Ved imprægnering af tøj i vaskemaskinen bliver tøjet godt og grundigt behandlet, og du står med en succesfuld tekstil imprægnering, når maskinen er færdig.

Forlæng holdbarheden med rens og imprægnering

Når du har været på vandring eller andre aktivitetsture i dit outdoor gear, kan tøj og sko trænge til en rens og imprægnering. Her finder du både plejemidler til rens og imprægnering af sko og tøj. Når du renser og imprægnerer dit outfit, forlænger du dets levetid, og du kan altså have glæde af det længere.

Husk, det er forskelligt, hvilke plejemidler du skal bruge til forskellige materialer. De materialer, der oftest har brug for rens og imprægnering er:

  • Tekstil
  • Dun
  • Læder
  • Ruskind

Så længe du bruger de rette plejemidler, er du godt kørende. Tekstil imprægnering og ligeledes imprægnering til sko findes både som spray, som er nem at tage med på turen og større spraydåser til hjemlig brug. Det samme gælder for dun, læder og ruskind imprægnering.

Klik ind på de enkelte produkters varekort, og bliv klogere på, hvad produkterne er til, og hvordan de anvendes. Vi forhandler nogle af de bedste plejemidler til imprægnering af tøj i vaskemaskinen og som transportabel spray. Hvis du har spørgsmål til plejemidlerne, er du velkommen til at kontakte kundeservice  eller komme ind i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker.