✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Varmebukser til børn

(1 produkter)

Pas på børnene med varmebukser til børn

Din søn løber hen ad fodboldbanen og gør klar til at drible forbi den næste spiller. Han kommer ud i forskellige positioner, sætter hurtigt op i fart eller sparker hårdt til bolden. Her kan han muligvis mærke, at hans lysken bliver belastet. For at undgå at dette bliver til smerter eller en potentiel skade, hvor han stadig vil kunne drible forbi en masse modstandere i fremtiden, kan I investere i varmebukser. Hos SPORT 24 har vi både:

  • Varmebukser
  • Varmeshorts
  • Kompressionsshorts

Disse kan afhjælpe eller forebygge lyskenskader. Går din søn eller datter til fodbold, kan du få varmebukser til børn hos os.

Fordele ved varmebukser til børn

Varmebukser til børn er gode til at holde musklerne varme, og det beskytter barnets lårmuskler og lysken. De kan medvirke til at:

  • Undgå skader 
  • Forebygge skader
  • Holder musklerne varme og beskytte dem

Varmebukser til børn sidder tæt om benene og holder på varmen derved. De giver stadig stor mobilitet, da de ofte er lavet i strækbart materiale, så børnene ikke føler sig fanget. Når musklerne er beskyttet, er sport meget sjovere. Både for store og små. Da kan forældrene heppe med ro i sindet.

Beskrivelse af de forskellige typer

Som nævnt har vi tre overordnede produktkategorier. Varmebukser og varmeshorts til børn er tætsiddende og vil oftest benyttes under trænings- eller kampshorts i for eksempel fodbold eller håndbold. Varmebukser og varmeshorts har funktionen af varme og støtte, hvilket har en velfungerende effekt på dine muskler, da de forebygger skader såsom lysken- eller muskelskader. Kompressionsshorts har ikke varmefunktionen i sig, men de kan med deres kraftige støtte forebygge skader, da de stabiliserer musklerne. Det bør dog nævnes, at hvis dit barn har en skade, kan varmebukserne ikke redde den i sig selv, men de kan undgå at forværre den og gøre det udholdeligt at spille.

Anderledes udstyr

Varmebukser er måske noget udstyr, som du ikke har stiftet meget bekendtskab med endnu. Men det er sportstøj, der kan sørge for, at dine børn er godt beskyttet, når de pisker afsted til deres sportsaktivitet eksempelvis fodbold. Ligesom de rigtige sko og benskinner kan. Vores varmebukser fra SPORT 24 har en stor bevægelighed, så det ikke begrænser børnene i deres sportsgren. Du har mulighed for nemt og enkelt at bestille dem her online, eller I kan komme ned i jeres lokale SPORT 24 butik og prøve dem. Vi står klar i butikkerne til at hjælpe med et højt serviceniveau og professionelle medarbejdere.