✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. Select Hælkile - 2 stk.
  Select Select Hælkile - 2 stk.
  150 DKK
 2. 38%
  Endurance Warm Support Såler
  Endurance Endurance Warm Support Såler
  80 DKK 50 DKK
 3. Select Hælcup
  Select Select Hælcup
  150 DKK
 4. Select Hælspore
  Select Select Hælspore
  150 DKK
 5. FootBalance QuickFit Narrow MidHi Såler
  FootBalance FootBalance QuickFit Narrow MidHi Såler
  400 DKK
 6. FootBalance QuickFit Narrow MidLow Såler
  FootBalance FootBalance QuickFit Narrow MidLow Såler
  400 DKK

Såler til børn

(7 produkter)

Bedre komfort med gode børnesåler i skoene

Når du køber sko, leveres de ofte med et par flade og tynde indlægssåler, som hverken giver nogen særlig støtte eller støddæmpning. Her på webshoppen finder du derfor et godt udvalg af børnesåler og indlæg til sko, som markant forbedrer komforten for dine børns fødder.

Vælg såler efter din svanghøjde

Såler og skoindlæg til børn fås i mange forskellige udgaver, hvor særligt svanghøjden er af afgørende betydning for, hvilken type du skal vælge. Generelt er børnesålerne mere støttende end de såler, som skoene er "født" med og groft sagt, kan de inddeles i tre kategorier:

 • Såler til høj svang (hulfod)
 • Såler til "normal" svang
 • Såler til lav svang (platfod)

Har dit barn en høj svang, vil der typisk være ekstra meget belastning omkring hælen og forfoden. Denne belastning kan med den rette sål fordeles mere jævnt, så hele foden får en generel aflastning og kommer mere i balance.

Har dit barn en lav svang eller er helt platfodet, vil han eller hun typisk have en overpronation - dit barn vil med andre ord falde ind ad på din fod, hvilket giver en skæv belastning op igennem kroppen. Benytter I såler, der er designet specielt til denne fodtype, vil fødderne blive støttet og risikoen for knæ-, hofte- og rygproblemer -forårsaget af overpronation - reduceres markant.

Udnyt den naturlige støddæmpning under hælen

Indlægssålerne her på webshoppen giver - udover en god svangstøtte - også ekstra aflastning til hælene. Børnesålerne er således designet med en skålformet afslutning ved hælene, der samler hælens fedtpude, og dermed sikrer en naturlig og effektiv støddæmpning. Derudover er mange af sålerne forsynet med et støddæmpende materiale under hælen for ekstra aflastning.

Få ekstra aflastning med bløde hælindlæg

I sortimentet finder du forskellige børnesåler i fuld længde samt støddæmpende hælindlæg. Typisk er hælindlæggene fremstillet i blød silikone, der giver en god aflastning i forbindelse med lette smerte omkring hæl og akillessene. Du kan klikke ind på de forskellige produkter og læse mere om den enkelte sål eller hælindlæg.

Hurtig levering af indlægssåler og hælindlæg

Når du handler på SPORT24.DK, får du altid et godt og bredt udvalg af indlægssåler og hælindlæg til børn. Derudover er du sikret en hurtig og sikker levering indenfor kun 1-2 hverdage. Fortryder du dit netkøb, kan du uden problemer returnere til webshoppen eller bytte i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker.