✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 28%
  Nike Star Runner 2 Løbesko Børn
  Nike Nike Star Runner 2 Løbesko Børn
  450 DKK 325 DKK
 2. 25%
  Nike Star Runner 2 Velcro Sneakers Børn
  Nike Nike Star Runner 2 Velcro Sneakers Børn
  400 DKK 300 DKK
 3. 33%
  New Balance 611 Velcro Sneakers Børn
  New Balance New Balance 611 Velcro Sneakers Børn
  450 DKK 300 DKK
 4. 33%
  New Balance 611 Velcro Sneakers Børn
  New Balance New Balance 611 Velcro Sneakers Børn
  450 DKK 300 DKK
 5. Nike Air Zoom Pegasus 37 Løbesko Børn
  Nike Nike Air Zoom Pegasus 37 Løbesko Børn
  700 DKK
 6. 34%
  Nike Renew Lucent Sneakers Børn
  Nike Nike Renew Lucent Sneakers Børn
  380 DKK 250 DKK

Sportssko til børn

(46 produkter)

Stort udvalg af lækre sportssko til børn

Farverige, lette, fleksible og super støddæmpende. Alt det får du, når du køber sportssko til børn hos SPORT 24. Vi har samlet et stort og spændende udvalg af fantastisk lækre modeller, der sikrer en cool og sporty hverdagsstil samt komfort i absolut topklasse. Hvis du er bekymret for dine børns fødder og tænker, at de ikke skal udsættes for de meget, meget flade såler, som mange moderne sko er udstyret med, er et par velsiddende sportssko til børn det ideelle valg.

Støddæmpende såler der beskytter fødderne

De fleste børn elsker at kunne bevæge sig og nyder friheden ved et par sko, der er fleksible og lette. Med en støddæmpende sål fra sportens verden er sportssko til børn desuden designet til at give optimal beskyttelse til fødderne, når dit barn løber, leger og springer. Overdelen på de lækre sportssko til børn er typisk fremstillet i et let og åndbart mesh-materiale, der sikrer en overlegen åndbarhed, så fødderne holdes ventilerede og godt tilpasse dagen igennem. Med en mesh-overdel skal du dog være opmærksom på, at regn og fugt hurtigt vil trænge igennem skoen, hvilket gør, at modellerne ikke er velegnede til regnvejrsdage - køb i stedet et par gummistøvler til disse dage.

Hurtig levering af sportssko til børn hos SPORT 24

Hos SPORT 24 finder du altid et kæmpe udvalg af skønne sportssko til både piger og drenge. Sortimentet byder på et væld af flotte farver og masser af forskellige smarte og moderigtige modeller. Bestil nye sportssko til dit barn i dag og modtag dem allerede om 1-2 hverdage. Rammer du forkert med model eller størrelse, kan du tage det helt roligt. Du har nemlig 365 dages returret, hvor du naturligvis også er velkommen til at bytte i en af vores fysiske butikker.