HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Fritidssko til børn

5 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
32
33
34
35
36
36 2/3
37 1/3
38
39
40
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(40)
Mænd
(42)
Drenge
(3)
Piger
(3)
Pris
DKK 350
DKK 1,300
MærkerVis liste
SALOMON
(4)
ZigZag
(1)
FarverVis liste
Blå
(3)
Grøn
(1)
Lilla
(1)
Sort
(2)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 5 af 5 produkter

Smarte fritidssko til børn

Hos SPORT 24 ved vi, at børn er aktive både i skolen og i fritiden. Derfor har vi et stort udvalg af fritidssko, heriblandt også sko til børn. Med SPORT 24's sortiment af fritidssko kan de aktive små rende rundt uden at få ømme fødder. Mange af vores fritidssko til børn er vandtætte, så fødderne holdes tørre og varme. Derudover er skoene ofte forsynet med smarte lukkemekanismer, så I slipper for at døje med snørebånd. Fodtøjet har desuden en støttende hælkappe, som sikrer god komfort og en velsiddende pasform.

Vælg den rigtige overdel til skoen

Når man skal vælge fritidssko til børn, så er der flere forskellige overdele at vælge mellem. Dette gælder generelt for sko, og derfor er det vigtigt at vide mere om. Fodtøj til børn kan fås med vandtætte membraner, som sørger for at holde vand og snavs ude. Dette er en praktisk overdel, der er god til de aktive børn, der leger ude i al slags vejr. Det er også muligt at vælge fritidssko til børn med en luftig og let overdel. Denne giver bedre ventilation og sørger for god åndbarhed, men tåler ikke vand i samme stil som GoreTex-membranen.

Fordelen ved fritidssko til børn

Hvorfor overhovedet købe fritidssko til børn? Jo, der er flere fordele ved dem:

  • En fritidssko er designet til at blive brugt og er derfor oftere mere slidstærk end almindelige sko
  • Fritidssko kan fås med forskellige overdele, heriblandt vandtætte overdele, der holder vand og snavs ude, så skoen holder sig i god stand så længe som muligt
  • Fritidssko er designet med god åndbarhed og velsiddende pasform, så de små fødder kan ånde
  • Støddæmpende kvaliteter kan også fås i vores fritidssko. Dette forebygger belastningsskader samt forhindrer ømme fødder

Shop sikkert hos SPORT 24

Når du skal finde dine fritidssko til børn, kan du med fordel handle hos SPORT 24. Vi har et stort udvalg af fodtøj til børn samt andre skotyper til børn. Vi forhandler mange kendte mærker, så du kan være sikker på, at kvaliteten er helt i top. Når du handler hos SPORT 24, så forsikrer vi dig, at dine varer bliver leveret efter 1-2 hverdage. Du får altid 365 dages returret på alle dine varer. Derudover har du altid mulighed for at bytte dine varer i alle vores fysiske SPORT 24 butikker rundt om i landet.