Fitnesstrøjer og jakker til børn

(10 produkter)

Funktionelle fitnesstrøjer til børn holder kroppen komfortabel

Er temperaturen ikke til at træne i korte ærmer, er det oplagte valg en varmende fitnesstrøje til børn, eller en lækker træningsjakke, hvis træningen foregår udendørs. En fitnesstrøje er udført i en lidt kraftigere kvalitet end de tynde fitness T-shirts, men tilbyder alligevel gode funktionelle egenskaber, der holder kroppen tør og humøret højt. På de kolde træningsdage kan du altså roligt pakke tasken med en skøn fitnesstrøje eller jakke og træne med høj komfort. Sortimentet her på siden byder på et varieret udvalg af smarte, praktiske og super komfortable fitnesstrøjer til børn.

 

Brug din energi på træningen

Fitnesstrøjer til børn er typisk fremstillet i lette materialer med gode åndbare og svedtransporterende materialer, så du undgår at blive våd og kold under træningen. Nogle modeller er desuden designet med en let varmeisolerende effekt, der gør dem ekstra velegnede til træning på kølige dage. Fitnesstrøjer kombinerer på den måde funktionelle egenskaber, så du holdes varm - men ikke for varm. Bliver du enten for kold eller varm, træner du nemlig ikke særligt effektivt, da kroppen så bruger for meget energi på at regulere temperaturen.

 

Ventilerende lynlåsdetaljer

Sortimentet af fitnesstrøjer og -jakker til børn her på siden giver dig mulighed for at vælge mellem både løse og tætsiddende modeller. Nogle fitnesstrøjer til børn er designet med en lille lynlås i halsen, så du nemmere kan få den af og på - og skabe ekstra ventilation, hvis det bliver nødvendigt. De lette træningsjakker giver beskyttelse mod vinden og er typisk forsynet med en gennemgående lynlås på fronten.

 

1-2 dages levering og 365 dages returret

Uanset om du er til friske farver eller mere afdæmpede farvesammensætninger, finder du et godt udvalg af fitnesstrøjer til børn på SPORT24.DK. Bestiller du online hos SPORT 24, får du leveret dine varer efter blot 1-2 hverdage og du har hele 365 dages returret, hvor du enten kan sende retur til webshoppen eller bytte i en vores SPORT 24 butikker.