Du har måske prøvet det. Skituren i bjergene, gåturen i skoven eller turen på legepladsen som måtte afbrydes pga. alt for kolde fingre i de fugtige handsker.

ØV!

Heldigvis behøver det ikke være sådan.

Læser du med her, kan vi næsten garantere, at du aldrig vil få kolde fingre i handskerne igen.

Som hånd i handske – Historien om Zanier

Det var faktisk lidt af et tilfælde, at Zanier blev én af de største producenter af kvalitets handsker og luffer i Europa.

Familien Zanier var en meget aktiv familie og især vintersportsgrenene stod øverst på listen over foretrukne tidsfordriv.

Da Werner Zanier, som både var manager i en sportsforretning og skitræner, tog til USA for at coache et skihold, opstod tilfældigvis muligheden for at få produceret og udviklet de handsker, som Werner Zanier ønskede.

I 1969 så virksomheden Zanier for første gang dagens lys, da Werner og hans hustru Gabi slog dørene op til det, som i dag er en global producent af kvalitetshandsker.

Og i dag er Zanier garanti for varme og tørre fingre selv i de koldeste temperaturer og til alle slags aktiviteter.

Klimaneutral produktion

Zaniers store passion for udendørslivet kommer ikke kun til udtryk i deres produkter, men er i høj grad også en stor del af deres virksomheds DNA og måden at tænke fremtiden på.

We want to continue to deliver the best quality and are at the same time aware that only sustainability has a future. The natural environment – our playground – must be preserved for our children and grandchildren.

Markus Zanier (direktør)

I 2019 blev Zanier således verdens første klimaneutrale handskeproducent. For at kunne CO2 kompensere produktionen har de indgået samarbejde med flere natur- og klimaprojekter rundt om i verden.

Testet af atleter - Bruges af alle

Zanier forlader sig ikke kun på fornemmelser, når de udvikler deres produkter. De samarbejder også i høj grad med dem, som skal bruge handskerne.

Skiudøvere, snowboardere og andre friluftsatleter tager handskerne på og tester dem i deres respektive sportsgrene, for som Zanier selv siger:

We’re all pretty good on skis at Zanier, but we can never test our products the way professional athletes do. We need feedback from the best to make the best products.

Markus Zanier (direktør)

Zanier handsker er dog ikke kun forbeholdt professionelle atleter. Zanier laver handsker til ethvert formål, ethvert behov og enhver alder.

Zanier + Gore-Tex = Ultra funktionelle handsker

Udover professionelle atleter samarbejder Zanier også med eksperter inden for de bedste materialer og teknologier.

Én af partnerne er Gore, som har udviklet de kendte Gore-Tex membraner.

Gore-Tex bruges i beklædning og fodtøj og er forskellige typer af vind- og vandtæt membraner, som samtidig er åndbar.

Hvad er fordelene ved Gore-Tex?

Fordelene ved at kombinere Zaniers funktionelle handsker med Gore-Tex membran er, at du får en handske som holder dig både varm og tør uanset aktivitetsniveau.

Så selvom du får meget varme hænder, når du f.eks. står på ski, vil du stadig opleve at dine hænder føles tørre, fordi din hud kan komme af med varmen og at du derved bedre kan holde på varmen inde i handsken.

De fleste af Zaniers produkter hos SPORT 24 har Gore-Tex membran. Så næste gang du skal investere i et par handsker til gåturen, skiferien eller til børnenes udegarderobe, bør du måske overveje at kigge på det store udvalg af Zanier handsker og luffer til dame, herre og børn.

Vi lover, at dine hænder vil takke dig!

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus