Gæste indlæg af Pernille Krogh Björklund @pernille_krogh

Jeg har haft fornøjelsen af at teste løbetøj af mærket Johaug, som den norske langrendsstjerne Therese Johaug har udviklet og designet.

Det har været en særdeles positiv oplevelse, og jeg er oprigtigt begejstret for tøjet – både hvad angår funktionalitet, design og pasform. Der hersker ingen tvivl om, at tøjet er udviklet med kvalitet og funktionalitet i højsædet. Designet er stilrent, tidsløst og i min optik er udtrykket sofistikeret og snorlige.

Min vurdering af løbetøjet

Tightsene har en uovertruffen pasform. De er højtaljede og tætsiddende, og jeg føler faktisk, at de er malet på min krop. Samtidig er er de bløde og behagelige, og syningerne mærker jeg slet ikke.

Derudover har jeg testet Johaugs baselayer skiundertrøjer i 100 % merinould. De er silkebløde og super varme. I vinterhalvåret er jeg særdeles begejstret for at løbe med uld. Uld holder mig nemlig varm – og selvom det bliver vådt af sved eller regn, så varmer det stadig.

Jeg har også testet en løbejakke fra Johaug. Jakken har mange flotte og funktionelle detaljer. Udover at være en af de bedste løbejakker, jeg har haft, så er den tilmed en af de fedeste. Den er desuden varm og vandafvisende, og virkelig behagelig at løbe med.

Tøjet har naturligvis et bredere anvendelsesperspektiv end blot til løb. Det kan bruges til alle former for træning og udendørsaktiviteter. Det feminine og flotte udtryk gør faktisk, at jeg også har lyst til at have tøjet på selvom jeg ikke skal foretage mig noget aktivt.

#mitløb – hvad betyder løb for mig?

Jeg er vild med at løbe. Det giver mig enormt meget glæde at løbe – uagtet om det er 10 km eller 100 km. Det giver mig en følelse af frihed, styrke og uovervindelighed.

Løb rummer både et fysisk, et mentalt og et socialt perspektiv, hvilket tiltaler mig meget. Derudover er løb for alle, og det kræver intet andet end et par løbesko. Du kan løbe hvor som helst og når som helst. Du kan løbe hurtigt eller langsomt, langt eller kort, i skoven eller i byen, alene eller sammen med andre.

Der er vitterligt ingen begrænsninger – udover dem du selv sætter. De begrænsninger, som man selv sætter bliver ofte definerende for hvad man kan. Hvad man vel at mærke tror, at man kan. Man kan så uendeligt meget mere, end man selv tror, man kan – og det er den største tilfredsstillelse at opleve dette.

Det er motiverende for mig, at sætte nye mål, at flytte grænser og at udfordre mig selv. At tilbagelægge distancer, som jeg ikke troede var muligt. Jeg er dybt fascineret af og imponeret over, hvad kroppen er i stand til.

Mit allerbedste råd til andre, der gerne vil i gang med at løbe:

Sæt et mål. Et klart, defineret mål er en vigtig drivkraft og motivationsfaktor. Find ud af, hvorfor du gerne vil opnå netop dette mål - hvorfor det er vigtigt for dig. Derudover er det vigtigt, at målet er realistisk, men samtidig også ambitiøst.

Fire hurtige om Pernille

  • Jeg er 29 år
  • Har en kandidat i Idræt og Sundhed med specialisering i konkurrence- og eliteidræt
  • Jeg er en passioneret langdistanceløber, og har i skrivende stund løbet 193 officielle marathonløb.
  • Derudover har jeg løbet tre 100 km-løb, et 100 Miles-løb og lavet en enkelt Ironman.

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus