For tredje gang præsenterer hummel deres nye ambassadører i deres Love Athletes kampagne. En kampagne der hylder sportens ildsjæle. Dem, der gør en stor forskel for deres sport og gør en forskel for andre gennem sporten.

Surfer Sina Luxor er hummels nye, kvindelige Love Athlete. Mød en ægte ildsjæl som brænder for sin sport og for at få flere kvinder til at ride på bølgerne.

Catching the perfect wave can make my whole day better, some waves I’ll remember for a lifetime.

Surfing ændrede mit liv

Der er ingen tvivl om, at Sina er passioneret omkring surfing, og kimen til lidenskaben blev da også allerede sået, da hun var helt lille. Sina Luxor er halvt dansk og halv egypter og har boet 15 år i Egypten tæt på stranden. Standen og vandet blev hendes naturlige legeplads, hvor hun prøvede kræfter med både kitesurfing, wakeboard og sidenhen surfing.

I dag lever Sina af at surfe, og sporten har ændret hendes liv fuldstændigt; ”Dét ændrede min måde at se livet på, mine planer og mål og det fik mig til at købe en varevogn, og snart surfer jeg på hele den europæiske kyst med min bedste ven”.

Fandt sin plads i 'Cold Hawaii'

Når vinden blæser og bølgernebruser,befinder Sina Luxor sig i sit rette element.Men sådan har det ikke altid været.Jeg flyttede til Aalborg for at gå på et gymnasium på en international linje, og det var et helvede for mig - jeg passede ikke ind ... Jeg var den eneste, der skatede til skole og var iført Tie Dyed-T-shirts, gik barfodet og folk syntes, jeg var underlig, og jeg følte mig ikke tilpas, fordi havet var så langt væk, fortæller Sina.

Efter det besluttede Sina at flytte til Klitmøller i Thy for at forfølge drømmen om at blivefuldtids-surfer. 

When you surf you are so in tune, so connected to the water that every little worry or problem in your life just leaves your mind instantly.

I Klitmøller findes det, som populært kaldes ‘Cold Hawaii’. Et surferparadis ved Vestkysten (ja, du læste rigtigt!), som har nogle af Europas bedste bølger og derfor tiltrækker surfere fra hele verden.

Her, i det vestjyske, fandt Sina endelig sin plads, da hun her kunne kombinere uddannelse med hendes passion for surfing og skating. 

Hvad jeg elsker ved Klitmøller er, at når jeg er ude for at surfe, ser jeg mine undervisere, min chef og hans kone, kollegaer, venner og gamle klassekammerater. Alle fra det lille samfund samles der. Så ja, det er derfor, surfing betyder alt for mig.

Flere kvindelige surfere, tak

Som kvindelig surfer føler Sina sig lidt alene, og hun håber, at der med tiden kommer flere kvindelige surfere. 

lineuppet (når surfere venter på det rigtige tidspunkt at fange en bølge), er de fleste drenge, da kvindelige surfere er et sjældent syn. Nogle dage er jeg der alene med 20-30 fyre. Ingen piger og kun mig, men jeg håber, det ændrer sig snart, og jeg håber at se lige mange kvindelige surfere som mænd.

Som instruktørforsøger hun derfor at motivere og rådgive pigerne, når de kommer for at lære at surfe, og hun har dedikeret sit liv til atstyrke ligestillingen inden for sporten. En relevant sag set i lyset af surfsportens indtræden i De Olympiske Lege her i 2020.

Konkurrence - Vind et ophold i Cold Hawaii

Vil du også gerne opleve ’det kolde Hawaii’ har du nu muligheden for at vinde et ophold i Klitmøller for to personer. 

Deltag og læs mere om konkurrencen lige HER

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus