Reebok har lanceret en ny revolutionerende sports-bh Puremove, som passer til alle træningsformer OG kvindeformer! Dommen lyder: ”Til dags dato deres bedste bh til både store og små bryster!”

Derfor er det vigtigt med en god sports-bh med masser af støtte

Når du virkelig giver den gas til træning, kan du ikke undgå, at dine bryster bevæger sig i forskellige retninger. Op, ned, fra side til side. Der er nemlig hverken muskler eller knogler til at holde dem på plads – kun din hud.

Det sætter huden under et kæmpe pres, hvilket forårsager store smerter – sommetider så store, at det afholder nogle kvinder fra at træne.

For ej at glemme, at det med tiden kan skade huden så meget, at brysterne bliver slappere. En skade, som når først den er sket, ikke kan rettes op på.

Fakta om kvinder, der træner:

  • 50% oplever brystsmerter, mens de træner
  • 20% stopper med at træne, fordi de ikke har den rigtige sports-BH

Men bare rolig – med den rette sports-bh er du garanteret en komfortabel træning uden risiko for varige strækproblemer. Forskning viser nemlig, at du med en god sports-bh kan reducere brysternes bevægelse med mere end 70%.

Få den rigtige støtte til den store barm

Er du en af de kvinder, som er velsignet (og sommetider forbandet) med en stor barm, så kender du helt sikkert til den udfordring, der er forbundet med at finde en god sports-bh med den rette støtte.

Træningsentusiast og fitnessmodel, Louise Rützou, gør i hvert fald:

”Det er praktisk talt umuligt at finde en sports-bh, som støtter ordentligt og samtidig sidder pænt omkring brystet. Jeg er ofte endt med at skulle bruge to sports-bh’er under min træning for at få den rigtige støtte omkring barmen.”

Louise går meget op i sin træning – hun styrketræner 4-5 gange om ugen og har tidligere vundet Danmarksmesterskabet i styrketræning. Hun elsker at blive ved med at udfordre sig selv, når det kommer til sin træning – men det stiller også store krav til hendes træningstøj.

”Da jeg har en stor barm, er det altafgørende for min træning, at jeg har en god og støttende sports-bh, så det er træningen fremfor smerter og gener, som er i fokus.

Med Puremove sports-bh fra Reebok er det endelig lykkedes hende at finde en trænings-bh, som yder den rette støtte.

”Jeg er helt vild med den nye sports-bh fra Reebok. Det er deres hidtil bedste og mest støttende bh. Den er udstyret med en behagelig elastikkant under barmen, som gør, at os med en stor barm endelig får en bh, som lukker godt til under brystet. Den har derfor har en helt perfekt pasform.”

Hvordan skiller Reebok Puremove sports-bh sig ud fra andre?

Puremove sports-bh fra Reebok er fremstillet i et revolutionerende materiale med Motion Sense teknologi, der reagerer på din krops bevægelser og yder dig den kontrol og støtte, som du har brug for i det eksakte moment.

”Dyrker du yoga, vil materialet blive mere elastisk, så du har bedre plads til at bevæge dig, hvorimod dyrker du høj intensitetstræning, vil du opleve, at materialet bliver mere fast.”

Den er kendetegnet af et minimalistisk design, som smyger sig perfekt om kroppen, så du får den nødvendige støtte, uanset om du bruger den til træning eller hverdag.

Du kan købe Reeboks Puremove sports-bh her.

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus