Lys op på de vintermørke baner med Pumas nye SPARK pack

Fodboldstøvlernes nye, gule farve leder tankerne hen på sol og sommervarme. Den giver glæde og energi til at fyre op for kreativiteten og til at tænde gnisten hos dine medspillere.

It all starts with a SPARK, that is how players become champions. They are the players that can change a game in an instant, they are the players who are redefining the game. The PUMA SPARK PACK is for the players who want to BE THE SPARK.

Citat af Joseph “Pep” Guardiola, træner for Manchester City.


SPARK 
Pack’en kommer med en opdateret version af både Puma Future og en længe ventet opdatering af Puma ONE. Vi ser nærmere på de to modeller herunder.  

Puma Future SPARK

Future SPARK udgaven har beholdt designet fra tidligere, men er stadig pack’ens mest iøjnefaldende støvle. Med sin sorte grundfarve og klare, gule NETFIT struktur er støvlen til dig, der tør skille dig ud på banen.

Den fleksible evoKNIT overdel er tyndere og lettere end på de foregående Future modeller, hvilket giver dig en endnu bedre boldfornemmelse og et perfekt touch, når du dribler, afleverer og afslutter.

Puma Future SPARK støvlerne bruges af blandt andet Antoine Griezmann, Luis SuárezDzseniferMarozsánog Marco Reus. 

Puma ONE SPARK

Også på Puma ONE SPARK dominerer den gule farve og bliver kun brudt af en diskret, sort grafik. 

Puma ONE SPARK støvlerne er fremstillet med Sprintweb, som er en ultralet teknologi, der giver lateral støtte, så fødderne er optimalt stabiliseret. Derudover sørger K-leather overfladen på støvlens inderside for en fantastisk blød komfort med masser af kontrol og føling med bolden. Letvægtsydersålen er med Rapidsprint teknologi, hvilket sikrer en suveræn acceleration, så du kan blæse forbi dine modstandere og efterlade dem i støvet. 

Puma ONE SPARK bliver brugt af spillere som Sergio Agüero, Nikita Parris, Axel Witsel and Eugénie Le Sommer.

Puma på den danske grønsvær

SPORT 24 har snakket med tre fodboldspillere, som selv er ‘The SPARK’ på banen. De deler ud af deres oplevelse med at spille i Puma støvlerne, deres største fodboldoplevelser og grunden tilat de ikke kan undvære fodbold. 

Sanne Troelsgaard (Dansk kvindelandshold ogFC Rosengård)

Det bedste ved at spille i Puma Future?  
Det bedste ved Future er, at den altid har et skarpt udtryk; et vildt design med nogle fede funktioner. Når jeg kigger ned på støvlerne, giver de mig selvtillid.Jeg føler mig hurtig og godt tilpas i dem. Støvlen passer perfekt, og jeg elsker deforskellige funktioner støvlen har. 

Din største fodboldoplevelse? 
Min største fodboldoplevelse var EM-finalen i 2017. Hele euforien, opbakningen, støtten og glæden ved at have stået i finalen, mærkede jeg/vi for alvor da vi kom hjem fra EM og blev hyldet på Viborg Rådhus og Københavns rådhus.Det var stort og minderne står lysende klart for evigt.

Det der gør, du ikke kan undvære fodbold?
Når man lykkedes. At se og mærke når man lykkedes med alt det, man har trænet på de hårde træningstimer der ligger bag i hver eneste skridt og de beslutninger man tager på banen, er det er gør at jeg ikke kan undvære fodbolden. Også er fodbolden og ikke mindst fodboldstøvlerne verdens bedste legetøj og redskab. Fodbolden og støvlerne er med til at skabe sammenhold, succes, sejre, smil, fight, at sætte sig mål og at opnå dem.Sommetider kan det mislykkedes, men så kræver det endnu mere hårdt arbejde og fokus, som jeg virkelig elsker og ikke kan undvære.  

Kasper Fisker (Brøndby IF)

Den bedste ved at spille i Puma Future
Jeg er vild med Future, fordi den giver mig en god fornemmelse og en god føling med bolden. Den er behagelig og på samme sid sidder den meget tæt til foden, hvilket er en kæmpe fordel synes jeg. 

Din største fodboldoplevelse? 
Min største fodboldoplevelse var at vinde Brøndbys første trofæ i 11 år.  

Det der gør, du ikke kan undvære fodbold? 
Jeg har altid været en fodboldspiller, såalt ved spillet, menjeg vil dog dele det op i to dele:

1) Du har den bedste hverdag, du kan have.  

2) Kampene er det fedesteisær i gode perioder 

Nicolai Poulsen (AGF)

Den bedste ved at spille i Puma ONE
Den bedste feature ved Puma ONE synes jeg er komforten. Den er sindssygt behagelig at have på. 

Din største fodboldoplevelse? 
Min største fodboldoplevelse indtil videre må være en pokalfinale i Norge, hvor vi desværre tabte. 

Det der gør, du ikke kan undvære fodbold? 
Sammenholdet man har på et fodboldhold og spændingen og følelse af at vinde. Der findes intet bedre end at vinde!

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus