Gæsteindlæg af træningsekspert Julie Bruun.

Jeg har testet 4 forskellige tights og 4 forskellige sports bh’er her på det seneste og her kommer min vurdering af sagerne.

Tights nr. 1 (Nike Epic Lux løbetights)

De her tights er super lækre, sjældent har jeg haft så bløde løbetights på. De er lidt kraftige, så de er det man kalder ”squatsikre”- altså på ingen måde gennemsigtige, selvom man strækker stoffet. De har en lynlås nederst i buksebenet, som gør dem nemmere at få på og af. Den gør det også muligt at få lidt luft ind til benene, når man kommer retur fra sin løbetur

Der findes også en lynlås ved lænden, hvilket er et glimrende sted at lægge sin nøgle, sit dankort eller hvad man ellers har brug for at løbe med. De her tights er dejlig højtaljede og bliver på uden at glide ned når man løber.

En sidste ting jeg vil fremhæve ved disse, er deres udseende. Jeg synes de er så fede og til en ensfarvet t-shirt eller top får de den opmærksomhed de fortjener.

Jeg har mine på i en small og tror også jeg ville kunne passe en medium (jeg er 167 cm høj)

Tights nr. 2 (Kari Traa Louise tights)

De her tights føles lidt tyndere end de andre, så hvis det er lidt lunere ude, vil jeg foretrække at løbe en tur i disse. De er meget elastiske og føles også behagelige. De er ikke helt så bløde i stoffet som tights nr. 1, men mere glatte i det. De er også rigtig gode, da de bliver hvor de sidder uden at glide ned. De her er især løbeegnede, da der er et reflekterende stykke stof omkring knæene, som gør en synlig i mørket. De har også et ventilerende stykke stof ved knæet, som gør det nemmere at komme af med varmen. På samme måde som tights nr. 1 har disse en lynlås nederst ved benene og øverst på bagdelen.

De her tights er også super flotte og har den fineste feminine farve og mange detaljer.

Jeg har mine på i en small og tror også jeg ville kunne passe en medium

Tights nr. 3 (Endurance Mahana long run tights)

Her kan man virkelig få et par glimrende tights til en billig pris! De bliver siddende, de er højtaljede og de er i et lækkert elastisk materiale. De er svedabsorberende og tørrer hurtigt når de bliver våde af sved. Der er refleksdetaljer på og lynlås over lænden. De har snore i livet, hvilket jeg dog personligt foretrækker at undvære.

De er neutrale i looket og er derfor ikke lige så smarte eller detaljerede som tights nr. 1 og 2, men hvis man er på udkig efter et par sorte neutrale løbetights – er disse et godt bud.

Jeg har str. 36 på og den passer rigtig fint.

Tights nr. 4 (Athlecia Hebe træningstights)

Det er et par rigtig bløde og behagelige tights at have på, de strammer ikke og er derfor perfekte hjemme-hygge bukser. De er højtaljede og uden hverken snor eller lynlås – hvilket igen gør dem ideelle at rende rundt i hjemme. Det er en tight, der ikke er så dyr og en meget neutral én i udseendet, hvilket gør at alle kan og ”tør” være med her.

Jeg har på fornemmelsen at de er lidt små i størrelsen, da jeg har den samme størrelse på som de andre par – men disse er noget mindre end de andre. Jeg har en str. 36 på, men vil klart vælge en str. 38 – hvis du er nogenlunde samme størrelse som jeg.

Sports BH nr. 1 (Endurance Athlecia Jennie Sports BH)

Denne sports bh er rigtig god til både løb og styrketræning. Den har en rigtig god støtte og komfort. Den er i et lækkert materiale og med hægtelukning bagpå. Dette gør at størrelsen kan justeres og den kan f.eks. lukkes når man bruger den under sport, og efterfølgende åbnes hvis man render rundt i den bagefter og ikke ønsker noget der strammer. Det gør det også nemmere at få den ellers stramme sports bh af og på. Dog foretrækker jeg en uden denne hægtelukning, hvis jeg skal bruge sports bh’en til styrketræning, hvor jeg ligger meget på ryggen.

Så denne bh vil jeg bruge primært til løb, men den fungerer til alt. Skulderstropperne er elastiske og kan justeres, hvilket også gør at den yderst justerbar. Jeg løber med min telefon i min sports bh og denne gør dette muligt, da den er høj og kan holde telefonen godt på plads.

Den er ret neutral i sit look, den har ikke lige så fede detaljer som nogle af de andre jeg testede. Men en super god sports bh til en helt fair pris og funktionelt scorer den topkarakter.

Sports BH nr. 2 (Kari Traa Frøya Sports BH)

Denne her sports bh er den flotteste af dem jeg har testet, i hvert fald den jeg bedst kan lide. Den har den smukkeste ryg og en detalje foran med net omkring stoffet. Hvis man ønsker at træne i bar mave, hvor man virkelig kan se ens sports bh – er denne værd at vise frem. Den er desuden super blød i stoffet og rar at have på. Den har ikke særlig stor støtte dog. For mig er dette ikke noget problem, jeg har ikke meget der skal støttes og holdes på plads – så denne er helt perfekt for mig.

Hvis man har en større barm, vil jeg ikke anbefale at løbe eller hoppe i denne. Så er den nok mere egnet til yoga eller let styrketræning. Jeg vil heller ikke bruge denne til løb, mest fordi den ikke kan holde min telefon på plads. Det har den ikke nok stof til og den sidder ikke stramt nok. Men hvis jeg løber med en veninde uden musik (telefon) er den glimrende til mig. Hvis man har større barm end mig, skal man nok finde en model med mere støtte.

Sports BH nr. 3 (Reebok Hero Racer Sports BH)

Her er en sports bh igen med god support og støtte. Denne kan som sports bh nr. 1 fint holde alt på plads under løb, både bryster og mobiltelefon. Dog kan denne ikke justeres i størrelsen og er derfor også lidt sværere at få af og på. Den sidder ret stramt, så det er en bh som er rigtig god at træne i – men man har også brug for at tage den af igen efter. Modsat de andre, som jeg kan render rundt i hele tiden.

Der er indlæg i sports bh’en man kan tage ud eller lade sidde. Jeg kan godt lide at disse er i, da det dækker for brystvorterne hvis man skulle fryse. Det er både i forhold til at holde sig mere diskret og dækket, men også hvis det er koldt, så varmer det lidt mere.

Jeg synes det er en rigtig fin sports bh, som også har en helt fair pris.

Sports BH nr. 4 (Nike Icon Clash Sports BH)

Denne sports bh er først og fremmest smart. Den har rigtig fine detaljer og er som sports bh nr. 2 én man har lyst til at træne i uden en top over. Det er næsten synd at dække den til. Denne bh har en fin støtte og support, dog er der mindre stof i den, hvilket gør det svært for mig at løbe med min telefon i bh’en. Jeg vil derfor ikke bruge den til løb, men mere til styrketræning og yoga. Den har en udtagelig pude, som er skåret i et stykke frem for to. Det kan man bruge og sikre mere varme og dækning for brystvorterne, man kan også tage det ud hvis det generer.

Sports bh’en her er behagelig at have på og en jeg sagtens kunne rende rundt i efter min træning også.

Er du blevet inspireret af Julies anbefalinger, så finder du meget mere lækkert træningstøj lige HER

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus