Mens vi pisker ud for at støvsuge beklædningsbutikkerne for flyverdragter, halsedisser, vanter og vinterstøvler til vores børn, trasker vi ofte selv vinteren i møde med de samme sko, som vi snørede om fødderne i sommermånederne. Men selvom de er pivsmarte at se på, så er det de færreste af vores højt elskede sneakers, der kan holde regn, sjap og frk. Frost ude. Vi må ikke glemme at vores fødder også har bedst af at blive pakket ind i noget, der sørger for både varme og tørre tæer. Spørgsmålet er bare om den praktiske vinterstøvle fås i et lidt mere tjekket og moderne look?

Må vi præsentere jer for ECCO EXOSTRIKE? Støvlen der kombinerer den moderne æstetiks rene linjer med den barske rå natur. Med andre ord kombinationen af en trendy sneakers og en funktionel udendørs sko.

Danske ECCO står bag EXOSTRIKE støvlen, der har modtaget hele fire prestigefyldte outdoor-awards og design-priser, og en fortrinlig høst af anmelderroser i ryggen.

EXOSTRIKES FRA TOP TIL BUND

Med et nordisk design og en intelligent sammensmeltning af komfort og klasse er man med den prisvindende vinterstøvle i stand til at slentre direkte fra hundeluftning i skoven til en tur i Magasin uden overhovedet at se eller føle sig malplaceret.

EXOSTRIKES glatte overdel i det naturlige ECCO yaklæder giver dig mulighed for at vinke farvel til våde fødder. Den er komplet vandtæt takket være GORE-TEX, mens overdelene stadigt er åndbare, så dine fødder holder sig tørre under fugtige forhold.  Dine fodpuder bliver samtidig forkælet af en unik let PHORENEtm-mellemsål, der sørger for en ekstraordinær affjedring og støddæmpning.  

Udseendet byder på en fremhævet pløs, lange snørebånd og en afrundet PROSOMA-hælkappe i et robust men alligevel stilfuldt design. En grov og ru ydersål i gummi sikrer samtidig, at du opnår fodfæste uanset terrænet.

HVEM KAN BRUGE DEN?

Med ECCO Exostrike på fødderne kan både store og små gå hverdagens eventyr i møde med en dejlig foret fornemmelse og åndbar beskyttelse.  Kollektionen fås i flere forskellige modeller og farver til både børn, damer og herrer. Nedenfor får du et sneakpeak på nogle af de modeller, som forhandles i udvalgte butikker og på SPORT24.DK

ECCO EXOSTRIKE er uden tvivl en alsidig sko, der både egner sig til på farten-kulturen og til længere tids færden i et kuperet udendørs terræn. Dens tilmed moderne og trendy look gør den velegnet til et par klassiske jeans og er generelt nem at sætte sammen med basisgarderoben.

Måske er ungerne ikke de eneste, der skal have nye vinterstøvler i år?

5 hurtige om ECCO:

  1. ECCO er en dansk virksomhed, som startede i Sønderjylland i 1963
  2. ECCO har mere end 21.000 ansatte i hele verden
  3. ECCO er en af verdens førende producenter af kvalitetslæder – ikke kun til egne sko. De leverer også til flere eksklusive mærkeleverandører inden for tasker, urremme, sportsudstyr osv.
  4. ECCO designer altid sko med respekt for fodens anatomi. Sko og støvler skal støtte foden i sin naturlige gang
  5. ECCOs største marked ikke er Danmark men Kina og USA
Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus