Asics har flere legendariske løbemodeller og en af dem er Nimbus serien som er mange neutral løberes foretrukne model – især man er til de lidt længere distancer.

Asics har givet Gel-Nimbus en opdatering og fremhæver flere elementer, der adskiller den nye 22 model fra forgængerne:

Nyheder i 22 modellen

Gel-Nimbus 22 byder på den bedste stødabsorbering og komfort der endnu er set i en Nimbus-model. Asics har arbejdet med flere teknologier for at øge stødabsorberingen og gøre din løbetur mere behagelig:

Under hælen er Gel-puden blevet gjort større og blødere og dækker nu hele området rundt om hælen og sikrer dig den bedste stødabsorbering. Under forfoden er Gel-puden placeret i midten af mellemsålen og justeret, så selvom du ikke kan se Gel-puden, så skulle den virke endnu mere effektivt og reducere belastningen på fødderne yderligere.

Mellemsålen er udført i forskellige bløde og støddæmpende materialer, blandt andet FLYTEFOAM Propel og FLYTEFOAM. I kombination sikrer de dig et godt bounce og en returenergi, der hjælper dig fremad på løbeturen.

Sammen med GEL støddæmpning i både hæl og forfod – giver det dig optimal beskyttelse på hårdt underlag. 

Ydersålen er fremstillet i et utroligt slidstærkt AHAR® gummimateriale, der sikrer lang holdbarhed og et godt greb i vejen.

Overdelen har også fået et løft: En ny dobbeltlag mesh overdel i et blødere og mere åndbart materiale, som hjælper med en at holde din fod på plads, og dermed giver mere stabilitet.

Konklusion: Uanset om du er nybegynder eller en erfaren løber, så vil du få glæde af Asics’s opdatering og enhver neutralløber kan glæde sig til at tage sine Gel-Nimbus 22 på og vide, at Asics har deres ryg.

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus